ZD410 203dpi

DT Tekercses címkenyomtató család

Zebra ZD410 203dpi címke nyomtató
Tökéletes megoldás
Napi 1000-3000
Címke nyomtatásához!

Kis helyigény, csendes működés, egyszerű és gazdaságos
használat
valamint széles felhasználhatóság jellemzi.

Felhasználási területe széleskörű: az irodai alkalmazástól
a gyógyszeriparon keresztül a logisztikáig számos helyen hasznosítható.
Zebra címkenyomtató ilyen kedvező áron
még soha nem volt elérhető!


-14%
74.000.- helyett
sssssss
ingyenes szállítás!

Minőségi, kontrasztos nyomtatás
max. 56 mm szélességig

A Zebra asztali címkenyomtató sorozatának legkisebb tagja a ZD410, mely az ZD410 típust hivatott leváltani. Kisteljesítményű (napi 1.000-3.000 címke) nyomtatására ajánlott, műanyag felépítésű direkt thermal printer. A nyomtató kialakításának fő szempontjai az egyszerű kezelés és a megbízható, problémamentes működés.
Az ZD410 család direkt termál verziója. A nyomtatás minősége tiszta, kontrasztos vonalkódot eredményez hőérzékeny direkt termál kártyákon, jegyeken és címkéken egyaránt. Az Open ACCES formatervnek köszönhetően a fedlap kinyitása nélkül is ráláthatunk a címkére, melynek cseréje könnyedén elvégezhető pillanatok alatt. A nyomtató alkalmas fekete színű feliratok, egyszínű grafikák (pl. logó) vagy vonalkódok (támogatja az összes 1D-s és a legnépszerűbb 2D-s vonalkódot, pl. a DataMatrix és a QR Code) nyomtatására.

Zebra ZD410 203dpi címke nyomtató

Egyszerűen integrálható
meglévő rendszerekbe

Az amerikai gyártó készüléke alapkiépítésben USB interfésszel rendelkezik. Felhasználási területe széleskörű: a kereskedelmi, irodai alkalmazástól a gyógyszeriparon keresztül a szállítmányozásig, számos helyen hasznosítható.

Az ZD410 újdonsága, hogy már alapkiépítésben ismeri az EPL és a ZPL nyomtatási parancsnyelvet, így közvetlenül integrálható SAP alá, akár egy lézernyomtatóhoz hasonló egyszerűséggel. Ehhez a modellhez is elérhető a ZebraLink, amely meghibásodás vagy kellékanyag kifogyás esetén e-mail-t küld az üzemeltetőnek. Lehetőséget biztosít továbbá arra is, hogy böngészőn keresztül figyelhessük a nyomtató működését, és ilyen formában kapjunk értesítést az esetleg fellépő nyomtatási hibákról (WebAlert), valós idejű felügyeletet és irányítást biztosítva a nyomtató felett (WebView).

Zebra ZD410 203dpi címke nyomtató

Címketervezés

A címkék egyszerű megtervezését az eszközhöz mellékelt
Zebra Designer szoftver biztosítja, mellyel egy szövegszerkesztőhöz hasonlóan, grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet.
A kinyomtatott címkék szabadon tartalmazhatnak feliratot,
vonalkódot vagy akár egyszínű grafikát is (pl. logó). Szintén mellékeljük az eszközhöz a Windows drivert, mellyel a felhasználók egyszerűen tudnak vonalkódos etiketteket nyomtatni Windows alkalmazásokból,
mint pl. Microsoft® Office™ és egyéb népszerű programok.

Zebra ZD410 203dpi címke nyomtató

Vásárlástól a nyomtatásig:

A termékhez minden működéshez szükséges összetevőt csomagolunk (USB interfész kábel, tápegység, tápkábel , szoftver, 150 db minta etikettcímke)!Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű címkét és festékszalagot szállítja ügyfelei részére, melyek használata nagyban befolyásolja az eszközök hibátlan működését és élettartamát. A nyomtatóhoz Magyarország legnagyobb alapanyag és méretválasztékban kínálunk címkéket ratkárról
(tekintse meg egyedülálló raktári választékunkat).

Megrendelés

A termék nettó ára: 63 500 Ft

(Bruttó ár: 80 600 Ft)
Szállíthatóság
3-5 munkanap [@raktar-keszlet]
Szállítási költség: Ingyenes

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.