ZD420t 300dpi

TT Tekercses címkenyomtató család

Zebra ZD420t 300dpi címke nyomtató
Tökéletes megoldás
Napi 1000-3000
Címke nyomtatásához

Többé már a kis méretű betűk és részletgazdag
címketervek sem jelenthetnek akadályt!

Felhasználási területe széleskörű: az irodai, bolti alkalmazástól
a elektronikai iparon keresztül a logisztikáig számos helyen hasznosítható.


-15%
119.400.- helyett
ssssssss
ingyenes szállítás!

Kategóriájában a legnagyobb
tudású címkenyomtató

A Zebra asztali címkenyomtató sorozatának legújabbtagja a ZD420, mely napi 1.000-3.000 címke nyomtatására ajánlott, 300 dpi-s termáltranszfer printer. Az eszköz kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel!

A címke, illetve a festékszalag kicserélése pillanatok alatt könnyedén elvégezhető. A printer hőérzékeny direkt termál címkére nyomtat, de megfelelő festékszalag behelyezésével papír, műanyag, karton és textil alapanyagú média is egyszerűen használható. A nyomtató alkalmas fekete színű feliratok (színes festékszalaggal akár piros, zöld és kék), egyszínű grafikák (pl. logó) vagy vonalkódok (támogatja az összes 1D-s és a legnépszerűbb 2D-s vonalkódot, pl. a DataMatrix és a QR Code) nyomtatására.

Zebra ZD420t 300dpi címke nyomtató

Egyszerűen integrálható
meglévő rendszerekbe

Az amerikai gyártó készüléke alapkiépítésben USB és USB Host interfésszel rendelkezik, de mellette opcionálisan választható Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1, Bluetooth Low Energy és külső/belső ZebraNet 10/100 ethernet printserver* is, így a Zebra GT800 nyomtató rugalmasan összekapcsolható a helyi vagy hálózati rendszerrel is.

A ZD420 printer ismeri az EPL és a ZPL nyomtatási parancsnyelvet, így közvetlenül integrálható SAP alá, egy lézernyomtatóhoz hasonló egyszerűséggel.

Ehhez a modellhez is elérhető a ZebraLink, amely meghibásodás vagy kellékanyag kifogyás esetén e-mail-t küld az üzemeltetőnek. Lehetőséget biztosít továbbá arra is, hogy böngészőn keresztül figyelhessük a nyomtató működését, és ilyen formában kapjunk értesítést az esetleg fellépő nyomtatási hibákról (WebAlert), valós idejű felügyeletet és irányítást biztosítva a nyomtató felett (WebView).

*az ethernetes Zebra ZD420 300 dpi-s nyomtató nem része az akciónak.

Zebra ZD420t 300dpi címke nyomtató

Címketervezés

A címkék egyszerű megtervezését az eszközhöz mellékelt
Zebra Designer szoftver biztosítja, mellyel egy szövegszerkesztőhöz hasonlóan, grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet.
A kinyomtatott címkék szabadon tartalmazhatnak feliratot,
vonalkódot vagy akár egyszínű grafikát is (pl. logó). Szintén mellékeljük az eszközhöz a Windows drivert, mellyel a felhasználók egyszerűen tudnak vonalkódos etiketteket nyomtatni Windows alkalmazásokból,
mint pl. Microsoft® Office™ és egyéb népszerű programok.

Zebra ZD420t 300dpi címke nyomtató

Vásárlástól a nyomtatásig:

A termékhez minden működéshez szükséges összetevőt csomagolunk (USB interfész kábel, tápegység, tápkábel , szoftver, 150 db minta etikettcímke)!Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű címkét és festékszalagot szállítja ügyfelei részére, melyek használata nagyban befolyásolja az eszközök hibátlan működését és élettartamát. A nyomtatóhoz Magyarország legnagyobb alapanyag és méretválasztékban kínálunk címkéket ratkárról
(tekintse meg egyedülálló raktári választékunkat).

Megrendelés

A termék nettó ára: 101 400 Ft

(Bruttó ár: 128 800 Ft)
Szállíthatóság
Raktáron [@raktar-keszlet]
Szállítási költség: Ingyenes

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.