ZT230 203dpi

TT Tekercses címkenyomtató család

Zebra ZT230 203dpi címke nyomtató
Tökéletes megoldás
Napi 4000-9000
Címke nyomtatásához

Nagy teljesítményű, strapabíró szerkezet!
A legjobb árú középkategóriás nyomtatónk!

Árkategóriájában szokatlanul kiemelkedő teljesítményt és gazdag funkcionalitást biztosít! Felhasználási területe széleskörű: gyártásban (munkafolyamat követés, leltározás), logisztikában (megrendelés felvétel, csomagolás, szállítás, kézbesítés, megfelelőségi címkézés), a kiskereskedelemben (raktárkezelés, eladás) és az egészségügyben
(minta- és gyógyszercímkézés) használható leginkább.

-15%
232.600.- helyett
ssssssss
ingyenes szállítás!

Megbízhatóság, tartósság
és egyeszerű használat

A Zebra ZT230 nyomtató szokatlanul nagy teljesítményt és gazdag funkcionalitást biztosít, valamint masszív kialakításának köszönhetően akár napi 4-9.000 címke nyomtatására is alkalmas.

A címke, illetve a festékszalag kicserélése pillanatok alatt könnyedén elvégezhető. A printer hőérzékeny direkt termál címkére nyomtat, de megfelelő festékszalag behelyezésével papír, műanyag, karton és textil alapanyagú média is egyszerűen használható.

Logikus elrendezésű felhasználói felületük miatt, használatuk szinte semmilyen oktatást nem igényel. Az oldalsó betöltési mechanizmusnak és a szín kódolt papírútvonalnak köszönhetően a nyomtatási anyagok (címke, festékszalag) cseréje is egyszerűen, pillanatok alatt elvégezhető.

Zebra ZT230 203dpi címke nyomtató

Gyors telepítés és integrálás
meglévő rendszerekbe

Az amerikai gyártó készüléke alapkiépítésben USB és RS232 (soros) interfésszel rendelkezik, de mellette opcionálisan* választható LPT port, ZebraNet 10/100 ethernet, Wi-Fi csatlakozás, így a Zebra ZT230 nyomtató rugalmasan összekapcsolható a helyi vagy hálózati rendszerrel is.

A ZT230-as nyomtatók a régebbi modellekkel való kompatibilitás révén a meglévő rendszerekhez szervesen integrálhatóak. A Zebra jobb termelékenységet ígér a család címkenyomtatóival, melynek egyik kulcsaként a jobb felhasználói kezelőfelületet emelhetjük ki!

A ZT230 ZPL nyelvű változata, a beépített Web szerveren keresztül távolról elérhető, böngészőn keresztül programozható és vezérelhető. A működés közbeni hibaüzenetet elektronikus levél formájában tetszőleges számítógépre vagy mobil eszközre átirányíthatjuk. A nyomtató saját beépített ZPL II programozási nyelvének köszönhetően könnyedén integrálható SAP R/3 V.4.6c vagy újabb verzió alá.


*az LTP-s, Ethernetes, vagy Wi-Fis Zebra ZT230 típusú nyomtató nem része az akciónak!

Zebra ZT230 203dpi címke nyomtató

Igazi társ
a kemény munkához

A felhasználók számára előrelépés, hogy a ZT230 nyomtató elődeinél kisebb helyigényű, címkecsere a duplán behajtható ajtónak köszönhetően akár kis helyen is megoldható, ezek révén pedig a szűkös helyet kínáló irodai, üzemi vagy raktári körülmények között is jobban használható. Szintén újdonság a könnyen, szerszám nélkül eltávolítható nyomólemez és nyomtatófej az egyszerű tisztítás és szervizelés érdekében!

A nyomtatóban már megtalálható a Zebra által szabadalmaztatott intelligens E3 nyomtatófej vezérlő rendszer, amely a nyomtatási pontok előtörténetéből menet közben folyamatosan számítja az optimális hőimpulzus nagyságát. Ez hosszabb fejélettartamot és terheléstől független magas nyomtatási minőséget biztosít.

Zebra ZT230 203dpi címke nyomtató

Címketervezés

A címkék egyszerű megtervezését az eszközhöz mellékelt
Zebra Designer szoftver biztosítja, mellyel egy szövegszerkesztőhöz hasonlóan, grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet.
A kinyomtatott címkék szabadon tartalmazhatnak feliratot,
vonalkódot vagy akár egyszínű grafikát is (pl. logó). Szintén mellékeljük az eszközhöz a Windows drivert, mellyel a felhasználók egyszerűen tudnak vonalkódos etiketteket nyomtatni Windows alkalmazásokból,
mint pl. Microsoft® Office™ és egyéb népszerű programok.

Zebra ZT230 203dpi címke nyomtató

Vásárlástól a nyomtatásig:

A termékhez minden működéshez szükséges összetevőt csomagolunk (USB interfész kábel, tápegység, tápkábel , szoftver, 150 db minta etikettcímke)!Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű címkét és festékszalagot szállítja ügyfelei részére, melyek használata nagyban befolyásolja az eszközök hibátlan működését és élettartamát. A nyomtatóhoz Magyarország legnagyobb alapanyag és méretválasztékban kínálunk címkéket ratkárról
(tekintse meg egyedülálló raktári választékunkat).

Megrendelés

A termék nettó ára: 195 500 Ft

(Bruttó ár: 248 300 Ft)
Szállíthatóság
Raktáron több, mint 10 db
Szállítási költség: Ingyenes

Budapesti címre: azonnali megrendelés esetén Hétfő (11.30.)
Vidéki címre: azonnali megrendelés esetén Hétfő (11.30.)
Személyes átvétel irodánkban: foglalható és átvehető