Barion Pixel

A Bixolon blokknyomtató jellemzői

A Bixolon blokknyomtató típusai

A Bixolon blokknyomtatónak is alapvetően két típusa van: az olyan asztali modell, mint a Bixolon SRP-350III blokknyomtató, valamint a hordozható/mobil készülék. A hordozható változatokat mobilitást igénylő feladatokra alakították ki, így tökéletes megoldást jelentenek a helyszíni értékesítésnél vagy a raktári árukiadásnál. Súlyuknál és méretüknél fogva Ön is különösebb megterhelés nélkül, egyszerűen az övre csatolva magával viheti, és azonnal használhatja, amikor csak kell. 

A Bixolon blokknyomtató asztali változata is jelentősen hozzájárulhat a termelékenység és a forgalom növeléséhez. Helyes választásnak bizonyul akár irodai, akár kereskedelmi, akár éttermi felhasználásra. Gyors, strapabíró és megbízható eszköz, melynél a használat minden pillanata zökkenőmentes - a kellékanyag cseréje is percek alatt elvégezhető annak is, aki még gyakorlatlan ezen a téren. Az asztali blokknyomtató olyan beépített vágóval rendelkezik, ami ugyancsak gyorsítja, és kényelmesebb teszi a felhasználást. 

A Bixolon blokknyomtató felhasználási területei

A blokknyomtató tökéletesen kompromisszummentes megoldást biztosíthat Önnek is, köszönhetően a gyártó több évtizednyi tapasztalatának és fejlesztéseinek. Ezzel az intelligens eszközzel a számlázási folyamatai jelentősen meggyorsíthatóak és leegyszerűsíthetőek. A kiemelkedő minőség, a megbízhatóság és az alacsony szervizigény éppúgy vonzóvá teszi az eszközt, mint az a tény, hogy egy könnyen megfizethető, és gyorsan megtérülő beruházást jelent a beszerzése. 

A készülék direkt termál blokknyomtatási technológiát alkalmaz (azaz nem kell hozzá festékszalag), amivel pillanatok alatt készíthet számlákat, bizonylatokat, nyugtákat, szállítóleveleket. Ezek tartalmazhatnak különböző grafikákat, szövegeket és vonalkódot. 

A Bixolon blokknyomtató előnyei

A Bixolon blokknyomtató alkalmazásának számos előnye van:

  • Alacsony a blokknyomtatás kültsége.
  • Csendes és strapabíró készülék.
  • Sokféle felhasználási területen megállja a helyét (iroda, kereskedelem, vendéglátás, gyártás, logisztika sb.).
  • Kis helyen is jól eltér, hiszen kompakt méretekkel rendelkezik.
  • Egyszerűen lehet telepíteni, könnyen beilleszthető a már létező számítógépes vagy pénztári rendszerekbe.
  • Rendszeres tisztításával és karbantartásával elkerülhetővé válnak az esetleges meghibásodások.
  • Automatikus vágóval van ellátva.
  • Könnyű papírbefűzés jellemzi (Drop and Print).

A Bixolon blokknyomtatóval kapcsolatban szakértő kollégáink segítenek Önnek

Ha Ön az első blokknyomtató vásárlását tervezi, akkor célszerű szakemberek segítségét kérnie ebben. Számos olyan tényezőt kell figyelembe vennie, ahhoz, hogy a kiválasztott modell tökéletes legyen – ilyen az interfész, a rendszer kompatibilitása, valamint a nyomtatási technológia. 

Napjainkban sokféle blokknyomtató készülék létezik. A piacon a nagy múlttal rendelkező gyártók mellett azonban ott vannak a kedvezőbb árral rendelkező kínai készülékek is, melyek okozhatnak a későbbiekben kellemetlen meglepetéseket. 

Mielőtt a tettek mezejére lépne, tájékozódjon Ön is a lehetőségeiről. Ha bizonytalan, akkor tegye fel a kérdéseit kollégáinknak, akik szakértelmükkel segítenek eloszlatni a kételyeit.