Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A blokknyomtató Önnél is hatékonyabbá teheti a munkát

A blokknyomtató költséghatékonyan és gyorsan készíti el a bizonylatokat

A blokknyomtató kiválóan használható a kereskedelemben, a vendéglátásban és a szolgáltatóiparban egyaránt. Nélkülözhetetlen készülékek, amelyek nélkül lényegesen bonyolultabbá válnának a feladatok. Egy olyan hatékony eszközzel, mint amilyen például a Epson TM-T20III blokknyomtató, Önnek és a munkatársainak is égni fog a keze alatt munka.

A direkt termál nyomtatással működő készülék vágóval is rendelkezik, a maximális nyomtatási szélessége 72 mm, a leggyorsabb nyomtatási sebessége 260 mm/sec. Használatával egy szempillantás alatt elkészítheti a szükséges bizonylatot, amely tartalmazhat szöveget, vonalkódot, logót vagy akár grafikát is. A direkt termál blokknyomtatási technológiának köszönhetően a használathoz kizárólag csak hőérzékeny papírra lesz szüksége. 

A blokknyomtató típusai

A blokknyomtató többféle típusa ismert, annak függvényében, hogy a használata helyhez kötött vagy sem. Ez alapján létezik:

  • Asztali blokknyomtató - helyes választás lehet akkor, ha a bizonylatok nyomtatására helyben van szükség. Ez megvalósulhat irodai, kereskedelmi, éttermi környezetben is. Megbízható készülék, amelynél a kellékanyag cseréje pillanatok alatt elvégezhető. Mivel beépített vágóval rendelkezik, gyors és komfortos lesz az alkalmazása. 
    Az asztali blokknyomtató a benne található interfész segítségével beilleszthető a már meglévő pénztári/számítógépes rendszerbe. A típustól függően kompatibilis lehet Windows, Linux és iOS/MAC rendszerrel, de ezt a vásárlás előtt célszerű pontosítani a kellemetlenségek elkerülése miatt.
  • Hordozható blokknyomtató - ezt az eszközt a mobilitást igénylő feladatokhoz fejlesztették ki, például ilyen a helyszíni értékesítés, vagy a raktári árukiadás. Méreténél és súlyánál fogva Ön is megterhelés nélkül viselheti az övére csatolva, akár egész napon keresztül is. 
    A hordozható blokknyomtató vezérelhető vezeték nélküli (Bluetooth vagy Wifi) kapcsolattal, azaz adatgyűjtővel, okostelefonnal, tablettel vagy notebookkal. A választott típus függvényében a Windows mellett támogatott az iOS és az Android rendszer. A későbbi kellemetlenségek elkerülése miatt ezt ne felejtse majd el a forgalmazóval egyeztetni. 

Hogyan vásároljon blokknyomtatót?

A legelső blokknyomtató megvásárlása mindenki számára igazi kihívás, hiszen sok-sok tényezőt figyelembe kell venni a tökéletes eszköz kiválasztása során. Ilyen az interfész, a rendszerek kompatibilitása, valamint a nyomtatási technológia - csak hogy néhányat említsünk a sok közül. Ezért már jóval a vásárlás előtt érdemes szakembereinkkel egyeztetnie, így elkerülheti azt a bosszankodást, amit egy rosszul kiválasztott blokknyomtató okoz.

Célszerű szétnéznie a kínálatban, megismerkednie a gyártókkal, amelyek között egyaránt megtalálhatóak nagy múlttal rendelkező és nemrég indult cégek is. Soha ne csak az eszköz árát nézze, hiszen az olcsóbb termékek jó eséllyel okoznak majd csalódást azzal, hogy pár hónapnyi használat után meghibásodnak.

Ha blokknyomtató vásárlását tervezi, és kérdései lennének, akkor keressen bennünket bizalommal!