Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ha helytakarékos megoldást keres: a Zebra ZT230 címkenyomtató lesz a legjobb választás

Zebra ZT230 - a könnyű kezelhetősége is az előnyére válik 

A Zebra ZT230 működtetése pofonegyszerű - gyorsan és könnyen elsajátíthatja akár Ön, akár az alkalmazottai. Felhasználói felületük logikus elrendezésű, ezért a használatuk jóformán semmilyen oktatást nem igényel. A címkék és a festékszalag cseréje is egyszerű, pillanatok alatt megoldható. Nagy teljesítménnyel rendelkezik, következésképpen nem fog gondot jelenteni a napi akár 4-9000 címke nyomtatása sem. Masszív kialakításának köszönhetően megbízható segítőtársa lesz hosszú éveken át.

A Zebra ZT230t termál transzfer címkenyomtató új szintre emelheti az etikett címke nyomtatásának feladatát, a gyártó több évtizedes autoID területen végzett fejlesztéseinek eredményeképpen. Olyan intelligens megoldást garantál az Ön számára is, ami jelentős előnyt jelent a címkézési folyamatok gyorsításában és egyszerűsítésében. A készülék kiemelkedő minőséggel, megbízhatósággal és alacsony szervizigénnyel rendelkezik. 

Milyen lesz a nyomtatási kép, és hol alkalmazhatóak ezek a készülékek?

A Zebra ZT230 címkenyomtató termékcsalád készülékeivel a kapott nyomtatási kép minősége kiváló: hőérzékeny direkt termál kártyákon, jegyeken és címkéken egyaránt tiszta, kontrasztos vonalkódot eredményez. A megfelelő festékszalag behelyezése után pedig a papír, a műanyag, a karton és textil alapanyagon is hasonlóan jó minőséget biztosít.

A csendes és strapabíró Zebra ZT230 címkenyomtatókat sokféle területeken fel lehet használni. Megállják a helyüket irodai környezetben, ahogy a gyártás, a logisztika vagy a kereskedelem területén is. Gazdaságosságuk és kiváló minőségük miatt Önnek is kiváló választásnak bizonyulnak akkor, ha az íves lézeres vagy tintasugaras nyomtatás leváltását tervezi. 

Kettő az egyben

A Zebra ZT230 címkenyomtató használata során termál transzfer vagy direkt termál nyomtatási technológiát is alkalmazhat. Ennek köszönhetően rapid gyorsasággal lesz képes arra, hogy öntapadós etikett címkéket nyomtasson. Ezeken feltüntethet vonalkódot, logót, piktogramot, kötelezően megjelenítendő szöveget és reklámanyagot egyaránt. 

Ezek a termál transzfer nyomtatást támogató készülékek festékszalag nélkül alkalmasak direkt termál (hőérzékeny) alapanyagú etikett címkék nyomtatására. Viszont ha a Zebra ZT230 címkenyomtatóba TTR festékszalagot helyez, akkor papír, műanyag és textil alapanyag nyomtatására is alkalmassá válnak, mivel az alkalmazott nyomtatási technológia ezt lehetővé teszi.

A Zebra ZT230 előnyei - miért érdemes pont ezeket a készülékeket választania?

Ezek a címkenyomtatók:

  • Egyszerűen használhatóak, könnyen kezelhetőek.
  • Hosszú élettartammal rendelkeznek.
  • Megbízhatóan működnek - alacsony a meghibásodási esély.
  • Nagy teljesítményüknek köszönhetően akár napi 9000 darab címke megnyomtatására is képesek.
  • Csak minimális karbantartást igényelnek.
  • Gyorsan telepíthetőek, meglévő rendszerekbe is könnyen integrálhatóak.
  • Többféle csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek: párhuzamos, 10/100 Ethernet, Wi-Fi.

Bízunk abban, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődését ezen termékeink iránt. Ha bizonytalan és kérdése lenne, keressen bennünket bizalommal!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Címkenyomtató