Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Címkenyomtatás

Etikett címke nyomtatás

Etikett címkenyomtatási szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik nem tudnak vagy nem szeretnének saját címkenyomtatót üzemeltetni. Több mint 2 évtizedes tapasztalatunk alapján jól tudjuk, hogy a kis vállalkozásoktól egészen a multi cégekig sok esetben kiszámíthatóbb és költséghatékonyabb feladat a címkenyomtatás kiszervezése.

A címkenyomtatás szolgáltatásunk tervezhető költséggel és gyors határidővel biztosít nyomtatott etikett címkét. Megbízóinknak nem kell aggódni a saját címkenyomtató fenntartásából adódó költségeken (bér-, alapanyag-, szervízköltség), nem kell foglalkozni a kellékanyag beszerzéssel, raktározással és a munkaerő betanításával, fenntartásával.

 

Mi is az a címkenyomtatás?

A címkenyomtatási szolgáltatásunk sokán a címkenyomtatóval nem rendelkező partnereink számára gyártunk nyomtatott öntapadó etikett címkét. A címkenyomtatási feladat sok vállalkozás számára eseti, szezonális, de akár folyamatos feladat is lehet – Mi ilyen esetben is garantáltan tudunk segítséget nyújtani!

Nem ritka az olyan megbízás sem, ahol már címkenyomtatóval rendelkező ügyfelek vagy akár még nyomdák is hozzánk fordulnak. Dömpingszerű címkenyomtatási feladatokat 12 nagyteljesítmény ipari címkenyomtatóval, digitális- és inkjet géppel vagy épp lézerstancolási technológiával tudjuk biztosítani páratlan hatékonyságunkat!

Eszközpark

Az etikett címkenyomtatási szolgáltatásunkhoz egyedülálló módon 12 nagyteljesítményű ipari nyomtató áll rendelkezésre akár 600 dpi felbontású részletgazdag címkék készítéséhez is. Nem jelent problémát, ha színes prémium kivitelű etikett címke az igény, ehhez digitális és inkjet technológiát biztosító gépek állnak rendelkezésre akár lézer stancolási technológiával! A címkenyomtatás keretein belül nem csak tekercsben, hanem igény esetén vágva/darabolva is tudjuk szállítani a kész etiketteket. Eszközparkunknak köszönhetően bármilyen jellegű etikett címkenyomtatást rövid határidővel és kedvező áron tudunk vállalni!

Etikett címkenyomtatási szolgáltatásunk az alábbi esetekben javasolt

 • ha kis darabszámú a nyomtatni kívánt etikett címkék száma
 • ha nagyobb mennyiségű a címkenyomtatási igény, de nem szeretne saját címkenyomtatókat üzemeltetni
 • ha eltérő minden egyes címke nyomatképe, vagy folyamatosan változó adatot kell tartalmaznia a címkének
 • ha szezonális jelleggel (pl. karácsony, stb.) van szükség etikett címkére
 • ha adatbázisból szükséges etikett címkét nyomtatni
 • ha sorszámozott, vagy egyéb változó adattartamú címkére van szükség

Miért válassza címkenyomtatás szolgáltatásunkat?

 • Komplex szolgáltatásunk és címkenyomtatási technológiáink minden igényt kielégítenek
 • A címketervtől a nyomtatási mindent folyamatot kézben tartunk
 • Innovatív címkenyomtatási technológiáinknak köszönhetően alacsony költségekkel dolgozunk
 • Folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat, így a legmodernebb elvárásoknak is megfelelünk
 • Több mint 20 éve végzünk címkenyomtatást, így szakértelmünk egyedülálló

Az öntapadós etikett címkenyomtatás menete

 • a címkenyomtatás megrendelését követően grafikus kollégánk elkészíti a címketervet, amit jóváhagyásra küldünk
 • az esetleges módosítások, illetve korrektúra elfogadás után indítjuk az etikett címke gyártást/nyomtatása
 • vonalkód tartalmú nyomtatott etikett címke esetén a gyártás során teszteljük a kódok olvashatóságát
 • a kész etikett címkéket házhoz szállítjuk

 

 

 

 

A nyomtatott etikett címke felhasználása

Alapvetően beltéren és kültéren használható címkékek különböztetünk meg, de ez a kategorizálás tovább bontható. Beltéri nyomtatott címke esetén különbséget tehetünk rövid ideig élő (pár naptól – néhány hónapig), vagy korlátlan ideig használható etikettek között. Kültéri felhasználás esetén a címkenyomtatás során kizárólag műanyag alapanyagú (PE, PP, PET, stb.) öntapadó anyagokat használunk, melyekhez párosított ragasztótól függően, akár hűtőházi használat sem okoz gondolt.
Nagyon fontos, hogy a címkenyomtatási feladat ajánlatkészítésénél a pontos felhasználásról szakértő kollégáink részletesen egyeztetnek, hogy a legkedvezőbb áru és legmegfelelőbb öntapadó etikett címkét tudjuk biztosítani!

Öntapadó etikett címke formák

A leggyakoribb formák, amire az esetek 90%-ban szüksége van az ügyfeleknek négyzet vagy téglalap alak. A gyártási technológiától függően ezeknek a nyomtatott címkéknek a sarka hegyes vagy lekerekített, a kivitele pedig tekercses vagy ívre vágott.
Innovatív címkenyomtatási és stancolási technológiáinknak köszönhetően azonban nem okoz gondot kör, ovális vagy bármilyen amorf formájú öntapadó etikett címke gyártása sem. Nagyobb mennyiségű nyomott címke esetén sík vagy lemezstancolást alkalmazunk, míg kisebb gyártási igény esetén lézer stancolási technológiát alkalmazunk.

Nyomtatott címke alkalmazási területei

Az egyedi nyomtatott etikett címke felhasználása rengeteg lehetőséget rejt magában! A nyomtatott címke betölthető átalános tájékoztató vagy leíró funkciót (pl. import termékeken látható termékleíró címke), alkalmazható raktárakban helykódok jelölésére vagy logisztikai/gyártó cégeknél folyamatok azonosítására. Az egyszerű fehér alapon fekete színnel nyomtatott címkén kívül, azonban készülhet prémium kivitelű termék címke is! Ezek a nyomtatott etikett címkék kerülhetnek az élelmiszeriparban számos termékre (pl. sör, bor, ketchup, konzerv, stb.), vagy épp marketing/promóciós tevékenységre is alkalmasak (pl. pontgyűjtő).
Az egyszerű tájékoztató öntapadó etikett címkék esetén a kulcskérdés a megfelelő alapanyagot követően a kedvező ár – hiszen ez általában egy rövid ideig használatos, kötelező leírást tartalmazó kellékanyag. A színes etikett címke azonban kampányok, termék arculatok, rendezvények reklámeleme, melynél kiemelten fontos a látványos design – azaz a profi grafikai és címkenyomtatási megoldás!

Címketervezés

Nincsen grafikusa, vagy ötlete a nyomtatott címkével kapcsolatban? Semmi probléma, bízza tapasztalt grafikus kollégáinkra a nyomtatott etikett címke tervezését. A rendelkezésre álló logók, szövegek alapján szakképzett kollégáink elkészítik a terveket, melyet korrektúrafordulók során véglegesítünk, a címkenyomtatást pedig ennek végeztével kezdjük.

Egyszerű ajánlatkérés, megrendelés – gyors címkenyomtatás!

Vegye fel a kapcsolatot elérhetőségeinken vagy a lenti ajánlatkérési panelen, mely alapján értékesítő kollégáink elkészítik az ajánlatot vagy egyeztetnek a felmerülő kérdéses részletekről. A megrendelést követően elkészül a korrektúra, melynek jóváhagyása után már indul is a címkenyomtatás!

 

Kérdés van etikett címkenyomtatással kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségünk valamelyikén!

 

 

Kérjen egyszerűen ajánlatot címkenyomtatásra!

 
Etikett címke
Etikett címke

Tervezés, címkenyomtatás, címkézés!

 

 

Ennyi aktív vásárló választott minket!