Barion Pixel

Honeywell PM43 címke nyomtató család

A Honeywell PM43 ipari címkenyomtató számos felhasználási területre kínál tökéletes megoldást. A strapabíró külső borítása megfelel az ipari körülmények elvárásainak. A Honeywell PM43 címkenyomtató maximálisan 30.000 címke/nap nyomtatásig terhelhető. 
A Honeywell PM43 címkenyomtató család tagjai között található színes érintő kijelzővel vagy ikonos vezérléssel ellátott nyomtató is, így biztosítva a könnyű üzemeltethetőséget. A címkenyomtató család PM43c típusai kisebb méretűek, így szűkös hellyel rendelkező felhasználók számára kíváló választás!

Munkára tervezve

A Honeywell PM43 címkenyomtató többféle felbontással elérhető, igény szerint választható 203, 300 vagy 406 dpi-s modell is. A készülék termál transzfer nyomtatási technológiájának köszönhetően számos alapanyag (hőpapír, papír, műanyag, textil) megnyomtatható, amelyek 40/76 belső csévével rendelkeznek. A Honeywell PM43 címkenyomtatót rendkívül felhasználóbaráttá tervezték, pofon egyszerű a vezérlése. A címketervek elképzelés szerint tartalmazhatnak 1 és 2 dimenziós vonalkódot, logókat vagy feliratokat.

Egyszerű telepítés, növekedő termelés

A Honeywell PM43 címkenyomtató alapmodellben USB, USB-Host és Ethernet porttal rendelkezik, igény szerint vásárolható LPT (paralell), Bluetooth vagy Wi-Fi 802.11 b/g/n interfész.
A színes érintő kijelzővel rendelkező típusok könnyű kezelhetőségének és beállításának köszönhetően jelentősen növeli a teljesítményt.