Barion Pixel

Sato WS2 címke nyomtató család

A Sato a folyamatos fejlesztéséinek köszönhetően piacra dobta az első antimikrobiális borítással ellátott címkenyomtatót. A speciális külső borítással ellátott Sato WS2 készülék ellenáll a folyamatos fertőtlenítésnek, így kifejezetten ajánlott laboratóriumi, illetve kórházi felhasználásra.

Munkára tervezve

A japán gyártó kiemelt figyelmet fordított egy praktikus és kompakt méretű címkenyomtató tervezésére, így a Sato WS2 címkenyomtató kiváló választás szűkös hellyel rendelkező vállalkozások számára is. A készülék kis méretéhez pehelysúly is társult, a kategóriájához képest nagyjából csak a negyedét nyomja, így mindössze csak 1 kg.
A Sato WS2 címkenyomtató kiváló választás egészségügyi, gyógyszer-, és vegyipari, kereskedelmi, irodai és szállítmányozási környezetbe.
A készülék gyors nyomtatási sebességgel rendelkezik, 200 dpi-s modellek egészen 177,8 mm/sec gyorsaságra képesek. A nagy memóriája eltárolja a címketerveket, az erős processzor pedig nyomtatás előtt pillanatokon belül feldolgozza azt.
A Sato WS2 címkenyomtató naponta maximálisan 1000-3000 címke nyomtatásáig terhelhető. A címketervek igény szerint tartalmazhatnak 1 és 2 dimenziós vonalkódot, grafikákat és leírásokat.

Egyszerű telepítés, növekvő termelékenység

A Sato WS2 címkenyomtató USB és Ethernet interfésszel rendelkezik standard kialakításában, de ha a felhasználói igények megkövetelik bővíthető Wi-Fi csatlakoztatási lehetőséggel is.

Stabil, biztonságos működés és könnyű kezelhetőség

  • Speciális külső borítás: elsőként az iparágban speciális antimikrobiális borítással rendelkezik, amely ellenáll a fertőtlenítő szereknek.
  • Minimális karbantartási igény: egyszerű kellékanyag betöltést és a Sato által fejlesztett újra kalibrálási folyamatnak köszönhetően kevés selejtet mennyiséget garantál
  • Egyszerű integráció: USB vagy Ethernet használatával könnyen beköthető a meglévő IT rendszerekbe. A több parancsnyelvet is kezelni tudó belső szoftvernek köszönhetőn más gyártók (Zebra, Datamax, Intermec) hasonló kategóriájú nyomtatói helyére, ill. mellé könnyen beállítható.