Barion Pixel

TSC TTP-2410M PRO címke nyomtató család

A TSC TTP-2410M PRO kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik, akár naponta 10.000-30.000 címke előállítására is alkalmas. A készülék a közép kategóriás címkenyomtatók közé sorolható, amely akár már ipari környezetben is megállja a helyét, ahol a zord körülményekhez alkalmazkodva strapabíró fém borítást kapott, amely magasfokúan védi az esetleges ütődésektől és sérülésektől.

Teljesítmény és hatékonyság kompromisszumok nélkül

A TSC TTP-2410M PRO címkenyomtató család kínálatában elérhető direkt termál és termál transzfer nyomtatási eljárással rendelkező modellek is, valamint opcionálisan választható 200 és 300 dpi felbontásra képes típusok is. A TSC TTP-2410M PRO éles, kontrasztdús nyomatokat hoz létre, a típussal kompatibilis hőpapír, papír, műanyag vagy textil alapanyagon. A címketervek felhasználói igénytől függően tartalmazhatnak 1 és 2 dimenziós vonalkódokat, grafikákat, leírásokat és logókat.
A TSC TTP-2410M PRO címkenyomtatóhoz opcionálisan guillotine vágó és "heavy duty - rotary" azaz forgókéses vágó is választható, amely kifejezetten textil alapanyagú öntapadós etikettek vágására alkalmas, így varrodák és ruhaipari gyártók számára ajánlott, de ipari, raktári és disztribútori felhasználásra is kiváló választás.

Egyszerű telepítés, növekedő termelés

  • Az TSC TTP-2410M PRO címkenyomtató alapkiépítésben Ethernet, USB, RS232 és LPT csatlakozással rendelkezik, de igény esetén Bluetooth vagy Wi-Fi vezeték nélküli csatlakozással is bővíthető, ha igény a helyi vagy hálózati rendszerrel való kommunikálás.
  • A taiwani gyártó tekercses címkenyomtatója több parancsnyelvet (TSPL-EZ: EPL, ZPL, ZPL II szimuláció) is kezelni tudó belső szoftvere mind azt segíti elő, hogy más gyártók (pl.: Zebra) hasonló kategóriájú nyomtatói helyére, ill. mellé könnyen beállíthatóak legyenek. A TSC TTP-2410M PRO alapkiépítésben ismeri az EPL, ZPL és ZPLII nyomtatási parancsnyelveket és a Windows, Linux, valamint MAC (OSX) drivernek köszönhetően könnyedén telepíthető, hasonlóan mint egy lézernyomtató.
  • A TSC TTP-2410M PRO alapkiépítésben tartalmaz belső órát (Real Time Clock), valamint kezeli a 25, 40 és 76 mm belső cséve átmérőjű kellékanyagokat.
  • Ipari kategóriájú tekercses címkenyomtatóknál egyre több gyártó a 450 méter hosszú TTR festékszalag kezelés mellett, akár 600 méter hosszú transzferszalag fogadására is alkalmassá teszi eszközeit, ezzel is csökkentve a kellékanyag miatti állásidőt és növelve a termelékenységet.