Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Citizen CT-S281 blokknyomtató

Citizen
Citizen CT-S281 blokknyomtató, direkt termál, 203 dpi, max. címke szélesség: 58 mm, max. nyomtatási szélesség: 48 mm, max. nyomtatási sebesség: 80 mm/s, RS232, (A csomag tartalma: vágó, ESC/POS, tápegység, külön szükséges rendelni: interfész kábel, fekete)
Cikkszám: CTS281RSEBK
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2023. február 07.

Leírás

A Citizen CT-S281 blokknyomtató adatlap (modell: CTS281RSEBK)

A Citizen CT-S281 blokknyomtató a gyártó több évtizedes tapasztalatának és fejlesztéseinek köszönhetően kiváló és kompromisszummentes megoldást biztosít felhasználójának. A Citizen CT-S281 blokknyomtató intelligens megoldást biztosít, használatával a számlázási folyamatok gyorsíthatóak és egyszerűsíthetőek. A készülék kiemelkedő minősége mellett a gyártóra jellemző megbízhatóság és alacsony szerviz igény jellemzi a terméket. A Citizen CT-S281 blokknyomtató könnyen megfizethető, hamar megtérülő beruházást jelentenek vendéglátóipari, kereskedelmi, irodai és hivatali felhasználásnál egyaránt.

Direkt termál blokknyomtatási technológia

A Citizen CT-S281 blokknyomtató használatával egy szempillantás alatt készíthet számlát/bizonylatot, mely igény szerint tartalmazhat szöveget, vonalkódot és logót/grafikát is. A direkt termál blokknyomtatási technológia előnye, hogy a használathoz csak hőérzékeny számlapapírra van szükség (festékszalagot nem szükséges), így költséghatékony! A CTS281RSEBK cikkszámú blokknyomtatóban a hőpapír pillanatok alatt cserélhető, ami garantálja, hogy ne legyen torlódás a vásárlóknál.

Blokknyomtatás kis költséggel, nagy tempóban!

A strapabíró, csendes és innovatív kialakítás révén a Citizen CT-S281 blokknyomtató a legkülönfélébb felhasználási területeken (étterem, áruház, bolt, konyha, iroda, kereskedelem, logisztika, gyártás) is kiválóan megállja a helyét. A Citizen CT-S281 blokknyomtató kompakt méretének köszönhetően kis helyigénnyel rendelkezik, így akár szűkös környezetben is könnyen elhelyezhető. A CTS281RSEBK cikkszámú Citizen CT-S281 blokknyomtató használat közben nem zavarja a vásárlókat, ugyanis szinte teljesen észrevehetetlenül és csendben nyomtatja a bizonylatokat. 

Egyszerűen telepítés, magasfokú kompatibilitás

A CTS281RSEBK cikkszámú blokknyomtatón található interfészek segítségével könnyedén illeszthető meglévő pénztári/számítógépes rendszerekbe. A Citizen CT-S281 blokknyomtató telepítése és üzemeltetése hasonlóan egyszerű, mint egy általános tintasugaras vagy lézer nyomtató. A CTS281RSEBK cikkszámú blokknyomtatón található interfészekről a „Paraméterek” menüpontban talál pontosabb információt, mert modellenként eltérő!

Citizen CT-S281 blokknyomtató tisztítása, karbantartása

Mint minden eszköznek a CTS281RSEBK cikkszámú Citizen CT-S281 blokknyomtatónak is szüksége van rendszeres tisztításra és karbantartásra, mellyel elkerülhetőek az esetleges meghibásodások és növelhető a készülék élettartama is. A blokknyomtatás folyamata során a hőpapír tekercsből por rakódik a számlanyomtató alkatrészeire, ami akár a nyomtatófejre is tapadhat, ez pedig rontja a nyomatképet és a fej meghibásodásához vezethet. Áruházunk kínálatában a blokknyomtatók nyomtatófejének tisztítására is talál speciális tisztító filcet, mellyel pillanatok alatt könnyedén eltávolítható az esetleges szennyeződés a nyomtatófejről.

Vásárlástól a blokknyomtatásig

A Citizen CT-S281 blokknyomtató dobozában az üzemeltetéshez minden szükséges kiegészítő megtalálható, így már csak hőpapír szalagot kell vásárolnia és indulhat is a blokknyomtatás! 20 éves tapasztalattal kizárólag a legjobb minőségű hőpapír szalagot szállítja ügyfelei részére, mely használata nagyban befolyásolja a Citizen CT-S281 blokknyomtató hibátlan működését és élettartamát.

A Citizen CT-S281 blokknyomtató főbb alkalmazási területei

  • POS pénztárgép rendszerek (számla, szállítólevél, átvételi bizonylat, blokk- és nyugta nyomtatás)
  • Vendéglátás, éttermi alkalmazások (rendelés, blokknyomtatás)
  • Logisztikai, szállítmányozási, disztribútori alkalmazás (szállítólevél, átvételi bizonylat nyomtatás)

A Citizen CT-S281 blokknyomtató főbb jellemzői:

  • 3"-os direkt thermo blokknyomtató
  • Automatikus vágó
  • Többféle driver (Windows, Linux, stb.) és fejlesztői környezet
  • Hosszú élettartamú fej és vágó egység
  • Könnyű papírbefűzés (Drop and Print)
  • Vonalkód nyomtatási lehetőség (EAN, QR, stb.)

Megbízhat bennünk! Ismerje meg vásárlóink véleményét!

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Citizen CT-S281 blokknyomtató vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Paraméterek

Modell CT-S281
Nyomtatási mód Direkt termál
Felbontás 203 dpi
Termék kategória Blokknyomtatók
Kivitel Asztali
Használható kellékanyag Direkt termál papír
max. Nyomtatási szélesség (mm) 48
max. Nyomtatási sebesség (mm/sec) 80
max. Tekercs külső átmérő (mm) 58 mm
Címke tekercs belső magátmérő (mm) 12 mm
Interfész RS232
Méret 106 * 170 * 116,5 mm
Súly 0,63 kg
Garancia Blokknyomtatóra 2 év

Kellékanyagok

Hasonló termékek

Bixolon SRP-275III blokknyomtató

Cikkszám: SRP-275IIICOESG
18 db
78.248 Ft + ÁFA (99.375 Ft)

Epson TM-T70II blokknyomtató

Cikkszám: C31CD38025A0
Rendelhető
79.378 Ft + ÁFA (100.810 Ft)

Citizen CT-E351 blokknyomtató

Cikkszám: CTE351XEEBX
43 db

Bixolon SRP-350PLUSIII blokknyomtató

Cikkszám: SRP-350PLUSIIICOG
52 db
67.188 Ft + ÁFA (85.328 Ft)

Bixolon SRP-350III blokknyomtató

Cikkszám: SRP-350IIICOSG/BEG
Utolsó 2 db
58.800 Ft + ÁFA (74.676 Ft)

Bixolon SRP-350III blokknyomtató

Cikkszám: SRP-350IIICOG/BEG
6 db
56.400 Ft + ÁFA (71.628 Ft)

Sam4s Giant100 blokknyomtató

Cikkszám: GIANT-100DB
14 db
55.760 Ft + ÁFA (70.815 Ft)