Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Etikett címke optimális tárolási feltétele

Az öntapadó etikett címke esetén kiemelten fontos a tárolási feltételek betartása a kiváló termékminőség megőrzéséhez. A thermo és normál papír alapanyagú öntapadó etikett címke érzékeny a nedvességre és a környezet nedvességtartalma, páratartalomra és ezek változására.

Az öntapadó etikett címke anyagok tárolása gyártótól függetlenül (Herma, UPM Raflatac, Tezeko, Budaval, Avery Zweckform, stb.) 20-25 °C hőmérsékleten és 40-50% relatív páratartalom mellett a legoptimálisabb. Ha a tárolási feltételek eltérnek (pl. szállítás után), az etikett címkének elegendő időt kell hagynia az akklimatizálódásra, ellenkező esetben a felhasználás során problémák adódhatnak. 
Javasoljuk, hogy a gyártói csomagolásból az etikett címkékek közvetlenül felhasználás előtt csomagolja ki, ezzel is segítve az optimális használatot. Fontos, hogy a dobozba/fóliába csomagolt etikett címkéknél egészen a felhasználásig a tárolás ne változzon, hiszen ez megvédi a kellékanyagot a napfénytől vagy gyors hőingadozástól.

Ha maradtak még nyitott kérdései vegye fel a kapcsolatot címke szakértőinkkel, akik személyre szabott tanácsokat adnak az adott etikett címke alapanyagra vonatkozóan. Akár prémium minőségű termékcímkékre, akár egyszerűen és kedvező áron nyomtatható információs etikett címkékre van szüksége, nálunk megtalálja a megfelelő címkeanyagokat. Böngésszen termékeink között, ismerje meg a különféle etikett címke alapanyagokat a megfelelő alkalmazásokhoz, vagy tekintse meg szolgáltatásainkat, hogy megtudja, hogyan lehet személyre szabni és optimalizálni címkézési folyamatát.

Tartalomhoz tartozó címkék: Etikett címke