Barion Pixel

Godex GE300 címkenyomtató - egy igazán kiváló munkatárs!

Godex GE300 - új szintre emeli az etikett címke nyomtatását

A Godex GE300 címkenyomtató gyártója már több évtizede dolgozik azért, hogy fejlesztéseivel intelligens megoldásokat nyújtson a vállalkozások számára. Minden esetben azonos a céljuk: egyszerűbbé, könnyebbé, gyorsabbá tenni a címkenyomtatás feladatát. A készülék minősége ezért kiemelkedő, megbízhatósága kivételes, ráadásul a minimális szervizigény is az előnyei számát szaporítja. 
Nyomtatási eljárás tekintetében a termál transzfer típusú modellek közé tartozik, így amellett, hogy alkalmas hőérzékeny papír megnyomtatására, a megfelelő festékszalag behelyezésével a papír, a műanyag és a textil etikett címke nyomtatása is kivitelezhető a segítségével.

Kis költséggel, sok etikett címkét szeretne nyomtatni? Akkor az a nyomtató a legjobb megoldás!

Ez a minőségi címkenyomtató család tökéletes választásnak bizonyul. A Godex GE300 készülék pedig rendkívül strapabíró, innovatív kialakítása miatt sok felhasználási területen alkalmazható. Megállja a helyét akár az irodai, adminisztratív területeken éppúgy, mint a gyártásban vagy a szállítmányozásban, kereskedelemben. 
Magas színvonalú, kiváló teljesítményű, gazdaságos, ezért ideális választás lehet a cége számára. Használatával leválthatja az íves tintasugaras vagy lézeres nyomtatás megszokott és kissé már terhessé vált feladatát egy modern eljárásra. Ezen tekercses etikett címke nyomtató használatbavétele után úgy fog visszagondolni az íves nyomtatásra, mint valami idejétmúlt dologra.

Milyen jellemzői vannak a termál transzfer és direkt termál nyomtatási technológiának?

A Godex GE300 címkenyomtató alkalmas arra, hogy pillanatok alatt öntapadó etikett címkéket nyomtasson. A címke nyomatképe a kötelezően előírt információkon kívül tartalmazhat más szöveget is, illetve szerepelhet rajta a vonalkód vagy a cég logója. 
Ennek a készüléknek hatalmas előnye, hogy a termál transzfer nyomtatás kivitelezésén túl képes a festékszalag nélküli direkt termál alapanyagú etikett címkék megnyomtatására is. Amennyiben az eszközbe festékszalagot helyez, a termál transzfer nyomtatási technológiával a papír, a műanyag és a textil alapanyag is megnyomtatható vele. 

A Godex GE300 címkenyomtatóhoz etikett címke tervező szoftver is jár

A program nagyon egyszerűen használható, segítségével könnyedén készíthet egyedi címke terveket, feliratokat, grafikákat is. A készülékhez az ingyenes tervező és nyomtató szoftver mellett még Windows driver is található, amivel lehetőség nyílik bármilyen Windows alkalmazásból etikett címke nyomtatására. 

A karbantartás szabályai

Ahhoz, hogy a címkenyomtatója sokáig zökkenőmentesen dolgozzon, célszerű rendszeresen karbantartani és tisztítani. Ezzel ugyanis lényegesen növelhető az élettartama, és elkerülhető a meghibásodása. Az etikett címke nyomtatása során a nyomtatóba por kerülhet, ami lerakódhat az alkatrészekre, és a nyomtatófejre negatív hatást gyakorol. Ennek következtében romolhat a nyomtatási kép, és idővel meghibásodhat a nyomtatófej is. Mindez megelőzhető, ha a webshopunkban is kapható tekercses címke nyomtatók tisztítására kifejlesztett speciális készítményt használja.

Szerezzen be Ön is egy megbízható munkatársat - válassza a Godex GE300 címkenyomtatót! Nézzen szét kínálatunkban, hogy valóra válthassa elképzeléseit, hiszen nálunk mindent egy helyen megtalál, amire az etikett címkékhez szüksége lehet.
 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Címkenyomtató