Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Biztonsági címke, matrica

A biztonsági címkékkel hatékonyan védekezhet a termékek rongálása, kibontása, hamisítása és visszaélése ellen. Napjainkban többféle biztonsági matrica közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt (void, destruktív, foszló, stb.) valamint íves és tekercses kivitelben is elérhető. A biztonsági etikett címke fő tulajdonsága, hogy nem távolítható el, esetleges feltépésnél nyomot hagy, így segít megelőzni a rongálást és a visszaélést.

Kínálatunkban elérhetőek nyomatlan biztonsági címkék, azonban, ha egyedi etikettre lenne szüksége szakértő kollégáink készséggel segítenek! Cégünk közel 2 évtizedes gyártási és kereskedelmi tapasztalatának köszönhetően gyors határidőkkel készítünk egyedi méretű és grafikájú matricákat!

Kérjen árajánlatot címke szakértő kollégáinktól, akik készséggel segítenek minden felmerülő kérdéseben!

A biztonsági matrica használatának előnyei:

  • egyedi grafikával, sorszámmal nyomtatható
  • nagy méretválaszték raktárról, de egyedi igényeket is megvalósítunk
  • nyomatlan és előnyomott/logózott biztonsági etikett címkét is gyártunk
  • tekercses és íves kivitel is választható
Rendezés:

Biztonsági matrica használata ajánlott nagy értékű termékeknél, ugyanis segítségével csökkenthető a lopás és hamisítás esélyének mértéke, valamint kiváló módszer az azonosításra, illetve a védelemre. A funkciója mellett igény szerint készíthető egyedi grafikával, logóval, sorszámmal ellátott etikett címke is. A legmegfelelőbb típusú, alapanyagú és kivitelű biztonsági matrica kiválasztásában szakértő kollégáink nyújtanak segítséget, igény esetén minta kérésére is lehetőség van!

A biztonsági címke 3 típusa:

  • biztonsági bevágású
  • destruktív
  • VOID

Fontos, hogy mindegyik típus esetében a felragasztást követően 24 órát szükséges várni, hogy a ragasztó kifejthesse maximális hatását!

Biztonsági bevágású címke

A bevágással ellátott biztonsági címke a legalacsonyabb védelmet nyújtó típus. Ezt a fajta matricát a gyártásnál ejtett bevágások miatt nem lehet egyben eltávolítani, ilyen eljárással készültek például a régi autópálya matricák. Esetleges rongálási kísérletnél a biztonsági bevágású címke szétszakad.
A biztonsági bevágással ellátott matrica előnye, hogy számos felhasználási lehetőségre alkalmas, mivel bármilyen alapanyaggal és ragasztóval használható.

Foszló, destruktív biztonsági címke

A destruktív (másnéven porladó, töredező, foszló, stb.) biztonsági címke magasfokú védelmet garantál. A destruktív biztonsági címke fő tulajdonsága, hogy eltávolításkor csak darabokban válik fel a felületről, így képtelenség nyom nélkül felnyitni, vagy átragasztani a matricát. Ez a típus első sorban beltéri felhasználásra ajánlott.

VOID, STOP biztonsági matrica

A 3 biztonsági címketípus közül a lemagasabb védelmet a VOID (másnéven: STOP, sakktábla, stb.) matricák nyújtják. A VOID biztonsági címkék extrém erős ragasztója rendkívül nehezen eltávolítható, rongáláskor pedig VOID, STOP feliratokat vagy sakktábla mintázatot hagy maga után. Az etikettet a felszedés után lehetetlen újra felhasználni.  A VOID biztonsági címke speciális műanyag alapanyagának köszönhetően bel-, és kültéren egyaránt alkalmazható, hosszútávon tartós.

Biztonsági etikett címke felhasználási területei:

  • Tárgyi eszköz leltári jelölése, vonalkódos leltári címke
  • Gyári szám, vagy felnyitás elleni garancia címke 
  • Csomagok és termékek kinyitás elleni védelméhez

Mire lehet szükségem a hatékony címkézéshez?

Webáruházunk a legnagyobb címkenyomtató gyártók (Zebra, Godex, Honeywell, TSC, Sato) legmagasabb fokozatú támogatását élvezi. Minden szükséges alapanyagot és eszközt megtalál a biztonsági címke megnyomtatásához. 
Ha nem szeretne saját kezűleg bajlódni a címkenyomtatással, akkor bízza ránk biztonsági címke nyomtatását egészen a tervezéstől a kivitelezésig!