Barion Pixel

Ékszer címke

A kisebb termékek, mint például ékszerek, szemüvegek, bizsuk, kábelek és órák speciális címkéket követelnek kialakításuk miatt. Ezek a kisebb méretű áruk esztétikus jelölésére nyújt megoldást az ékszercímke, Kínálatunkban többféle méret közül választhat megfelelőt. 
Az ékszercímke speciális kialakításának köszönhetően egy vékony fül résszel rendelkezik, amely könnyedén átbújtatható a címkézni kívánt terméken, ez a felület ragasztómentes, így nem hagy nyomot. Ezután egy perforációt összehajtva rögzíthetjük az ékszercímkét az adott terméken. 

Az ékszercímke jellemzően műanyag alapanyaggal készül, amely hosszútávú tartósságot biztosít. Igény szerint kétféle kivitel (íves, tekercses) választható. Az íves lézernyomtatóval, míg a tekercses címkenyomtatóval való nyomtatást tesz lehetővé.

Webáruházunkban többféle méretű, alapanyagú és kivitelű ékszercímke között válogathat, azonban egyedi matricákra való igényt is ki tudunk elégíteni, címke szakértő kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

Rendezés:

Ékszer címke 64 * 10 mm-es 1 pályás műanyag (3500 címke/tekercs)

Gyártó: Tezeko
Cikkszám: M0640001000-001
54 tek
9.380 Ft + ÁFA (11.913 Ft)

Ékszer címke 60*40 mm-es Avery Zweckform, fehér színű (20 ív/doboz)

Gyártó: Avery Zweckform
Cikkszám: L7950-20
Rendelhető
14.220 Ft + ÁFA (18.059 Ft)

Ékszer címke 90 * 15 mm-es 1 pályás műanyag (4300 címke/tekercs)

Gyártó: Tezeko
Cikkszám: M0900001500-001
24 tek
14.700 Ft + ÁFA (18.669 Ft)

Címkézés szempontjából speciális területnek számít az ékszerek jelölése. Ezeken a kis termékeken ugyanolyan fontosságú az ár megjelölése, vagy az azonosítás szempontjából a terméknév, vonalkód, cikkszám, vagy egyéb kiemelkedő fontosságú adatok feltüntetése, azonban nem elhanyagolható az igényes, esztétikus megjelenés sem. Az ékszercímke kis méretének, praktikus kialakításának köszönhetően lehetővé teszi az ékszerek, szemüvegek, kábelek vagy órák kifinomult jelölését.

Ékszercímke főbb jellemzői

  • Fényes műanyag alapanyagból készül, amely nehezen téphető
  • Az ékszercímke füle ragasztómentes, így nem hagy nyomot.  A középen elhelyezett perforáció könnyű felhasználást tesz lehetővé.
  • Raktárról fehér színű, tekercses kivitelű rendelhető, de igény esetén színes gyártás is lehetséges.
  • Ellenáll az ultrahangos tisztításnak.
  • A vitrin világítás vagy a kirakatban jelentkező UV sugárzás nem halványítja a nyomatot.

Ékszercímke alkalmazási területei

  • Árcímke ékszereken, bizsukon, ajándéktárgyakon, optikai eszközökön, szemüvegeken
  • Kábelek, vezetékek jelölésére