Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kábeljelölő címke

A sokszor átláthatatlan és összegabalyodott kábelek rendszerezésére kiváló választás a kifejezetten ezt a célt szolgáló kábeljelölő címke. Az önlamináló kábeljelölő címke segítségével könnyedén átláthatóvá, rendszerezetté tehetőek a kábelhalmazok. Ezek a kábeljelölő címkék leggyakrabban egy nyomtatható vagy kézzel írtható részből és egy fizikai védelmet nyújtó lamináló fóliából áll.

A kábeljelölő címke tetszőlegesen bármilyen adatot, információt tartalmazhat, akármilyen egyedi azonosítás megvalósítható, csak a képzelet szab határt. A transzparens műanyag kábeljelölő címke tolerálja a hőingadozást -20°C - +100 °C között, valamint ellenáll a nedvességnek, az olajnak és az egyéb vegyszereknek.

Rendezés:

A kiváló minőségű Tezeko kábeljelölő címkék egyszerűen megnyomtathatóak tekercses címkenyomtatóval vagy akár kézzel is feliratozhatóak. A kábelcímke felhelyezése után az önlamináló fólia leragasztásával növelheti a címke ellenállóságát, élettartamát, így az adatok hosszabb ideig maradnak olvashatóak. Az önlamináló rész ellenáll a kisebb fizikai hatásoknak, valamint a kábeljelölő címkék egyaránt alkalmasak kül-, és beltéri használatra. Ezek a fajta etikettek számos alapanyaggal és mérettel rendelkezhetnek, így a felhasználási terület igényeihez mérten széles kínálatból választható megfelelő típus az adott címkézési feladat ellátására.  

Az íves kivitelű kábeljelölő címkék az Avery Zweckform kínálatában elérhetőek, amely A4-es lézernyomtatóval feliratozható. Fontos, hogy az íves kivitel esetén egy ív csak egyszer tehető a nyomtatóba, többszöri felhasználás meghibásodást okozhat, amelyre a gyártó nem vállal garanciát! Emiatt az íves kivitel esetén egy nyomtatással 24 kábeljelölő címke állítható elő. Az Avery Zweckform által forgalmazott kábeljelölő címkéknél nincs önlamináló fóliával rendelkező típus. 

Az Avery Zweckform kábeljelölő címkéket a gyártó műanyag PET alapanyaggal és erős ragasztóval gyártja, ennek köszönhetően kiválóan működik -20 C° - +80 C° környezetben is.

Kábeljelölő címke főbb jellemzői:

  • Ellenállnak a nedvességnek, olajnak, vegyszernek, hőnek és gyengébb fizikai behatásoknak
  • Tartós és megbízható jelölést biztosítanak kültéren és beltéren egyaránt
  • Extra erős műanyag alapanyagból készül, mely ellenáll az időjárási viszontagságoknak (hideg, estő, hó, stb.)
  • Egyszerűen nyomtathatóak tekercses címkenyomtatóval

Önlamináló kábeljelölő címke alkalmazási területei:

  • Kábelek, vezetékek, huzalok jelölésére
  • Kémcsövek, pipetták jelölésére