Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Környezetbarát, Újrahasznosított etikett címke

Napjainkban egyre több vállalat vállal felelősséget fontos témákban, az egyik ilyen a környezetvédelem, ahol cél a környezetbarát és fenntartható termelés elérése. A gyártási munkafolyamatok során a címkézés sem elhanyagolható, ha környezetbarát csomagolást szeretnénk termékünkre. Az Avery Zeckform kiemelt figyelmet fordít a környezettudatos és fenntartható címkézésre. Az újrahasznosított etikett címke kínálata egy környezetbarátabb megoldás a címkézési feladatok ellátására.

Az újrahasznosított címke kifejezetten ajánlott környezetbarát termékekre, ahol már eleve nagy hangsúlyt fektettek a fenntarthatóságra. Az újrahasznosított etikett címke segítségével megfelelő csomagolással párosítva teljesen újrahasznosíthatóvá teheti termékeit. Az etikett címke elképzelés szerint tartalmazhat feliratokat, termékleírásokat, 1 és 2 dimenziós vonalkódokat, grafikákat vagy akár logókat.

Rendezés:

Az Avery Zwekform íves etikett címkék bármilyen tintasugaras vagy lézernyomtatóval kompatibilisek. Az újrahasznosított etikett címkéi 100%-ban megfelelnek a környezetvédelmi előírásoknak. A papírt a környezetvédelem érdekében klórmentes eljárással fehérítik, valamint vízzel oldható ragasztóval látják el, amely kiemelten fontos, ugyanis, ha nem megfelelő akkor az az újrahasznosítás során károsíthatja a többi alapanyagot. A speciális ragasztó nem rendelkezik rosszabb tapadással, mint a hagyományos, normál (permanens) ragasztó, így nem kell attól tartani, hogy esetlegesen leválik a csomagolásról.

Mára már a vásárlók számára is szempont a környezetbarát termék előtérbe helyezése. A tudatos választás népszerűsége tovább ösztönzi a vállalatokat a környezettudatosság és a fenntarthatóság felé. A környezetbarát terméknél kiemelt figyelmet kell fordítani a teljes gyártási folyamat során és a csomagoláson felmerülő esetleges környezetszennyező anyagok cserélésére, így a címke sem elhanyagolható tényező. 

Raktárunkról számos mérettel és formával rendelkező újrahasznosított etikett címke rendelhető natúr barna vagy fehér színben egyaránt. 

Az újrahasznosított, környezetbarát etikett címkék főbb jellemzői:

  • Natúr barna vagy klórmentes fehérített papír alapanyagól készülnek
  • Tiszta nyomtatási képet ad, elmosódás nélkül
  • Környezetbarát: "Blauer Engel" tanúsítvánnyal, 100% -ban újrahasznosított papírból, Németországban gyártva
  • Kompatibilis minden lézer- vagy tintasugaras nyomtatóval