Barion Pixel

Miben segíthet a kertészeti címke?

Milyen jellemzői vannak a kertészeti címkének?

A gyümölcsfák, a különböző cserjék kültéren nevelkednek, kitéve a szélnek, fagynak, hónak, esőnek, erős napsütésnek. Velük együtt a rajtuk található címkék is kénytelenek elviselni ezeket a körülményeket. Ezért amikor kertészeti címkét kell vásárolnia, akkor joggal merül fel az igény, hogy az jól bírja a fentebb említett időjárási viszontagságokat. Ennek a feltételnek a Tezeko műanyag alapú kertészeti címkéje maximálisan megfelel. Termáltranszfer-eljárással nyomtatható, amihez RESIN festékszalag szükséges. 

Különlegessége, hogy a szélsőséges igénybevételnek kitett termékek jelölésére használható, kiválóan ellenáll a nedvességnek, a vegyi anyagoknak, de a mechanikai hatásokat is jól bírja. Az extrém hőmérsékleti körülmények sem fognak ki rajta, ez pedig ezen a szakterületen elsődleges tulajdonság.

Kiknek ajánlott a kertészeti címke használata?

Napjainkban nagyon sokan foglalkoznak kertészeti termékek előállításával és/vagy forgalmazásával. Számukra mindennapos feladat ezen termékek megfelelő címkézése, az öntapadó, tekercses kertészeti címkék használata. Hiszen rájuk is vonatkozik az a törvényi szabályozás, ami a vásárlók tájékoztatásáról szól. A kötelező információkat jól olvasható módon és formában kell a terméken elhelyezni. 

Ebben az esetben a különböző növényeken, cserepes virágokon, cserjéken, oltványokon, facsemetéken több adatot is fel kell, vagy fel lehet tüntetni. Ilyenek többek között:

  • A növény megnevezése.
  • A növény cikkszáma, vonalkódja, származási helye.
  • Ajánlott tájékoztatni a vásárlókat a növény gondozásával kapcsolatos tudnivalókról (fényigény, hőigény, vízigény, átültetés ideje, módja).

A kertészeti címke akár a márkaépítés hatékony eszközévé is válhat - az adott kertészeti vállalkozás logójának feltüntetésével.

Kertészeti termékek: a speciális terület speciális kellékeket kíván

A kertészeti áruk címkézési feladatait nem mindig egyszerű teljesíteni. Pláne ha nem a feladat különleges voltához igazítja valaki a felhasznált eszközöket és anyagokat. Mert hiába a legnagyobb igyekezet, ha a kiválasztott címke nem tudja betölteni a szerepét, mert elázik, elmosódik vagy elszakad. Szerencsére azonban minden speciális helyzethez léteznek ideális megoldások. 

A kertészeti címke jellegzetes tulajdonságai a következők:

  • Nem tépődik le egykönnyen, nem kell attól sem tartani, hogy lehasad, és a hideg idő sem tesz kárt benne.
  • Ellenáll a súrlódásnak, a nedvességnek, a hőhatásoknak.
  • Extra erős alapanyaga jól tűri az időjárás viszontagságait.
  • Megbízható jelölést biztosít növényeknek, cserjéknek, csemetéknek - sokáig olvashatóak az adatok, ezért tartós megoldást garantál.
  • Könnyen megnyomtatható termotranszfer-eljárással, de akár kézzel is feliratozható.
  • Kiváló nyomatminőséget lehet elérni, ami évekig olvasható marad.
  • Tartalmazhat vonalkódot, céglogót, valamint használati utasításként szolgáló piktogramokat.

Ha Önnek is kertészeti címkére van szüksége, keresse webáruházunk munkatársait, akik minden kérdésre válaszolnak. Az általuk adott szakmai tanácsokkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a kertészeti termékei prémium minőségű kellékanyagokkal legyenek megkülönböztetve.
 

Etikett címkével kapcsolatos kérdése van?
Hívjon most! Szakértő kollégáink készséggel segítenek!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Etikett címke