Barion Pixel

Ismerje meg a Zebra ZQ630 mobil etikett címkenyomtatót!

Zebra ZQ630 címkenyomtató

Hol lehet szükség mobil etikett címke nyomtatóra?

A címkenyomtatóknak többféle típusa is létezik. A legelterjedtebb talán az asztali típus, ami irodákban és üzemekben számít jó választásnak. Sok esetben azonban ennél nagyobb rugalmasságra van szükség.
Egy raktárban aligha rohangálhatnak az emberek minden alkalommal az irodába, ha címkét akarnak nyomtatni. Szabadtéri árusításnál vagy éppen egy fesztiválon pedig nincs is lehetőség asztali etikett címke nyomtatót alkalmazni.
Ilyenkor jönnek jól a mobil címkenyomtatók, melyek apró méretükkel bárhol használhatók, és akár övre is csatolhatók. Mobil etikett címke nyomtatóval gyakran találkozhatunk nagyobb gyárakban vagy éppen reptereken is.

Amit a Zebra ZQ630 címkenyomtatóról tudni érdemes

Kicsi a bors, de erős - talán így foglalhatnánk össze legjobban a Zebra ZQ630 etikett címke nyomtatót. Kicsi, hiszen mindössze 1,1 kg-ot nyom, ezért akár egész nap is kényelmesen használható kézben tartva vagy övre csatolva.
A Zebra ZQ630 mobil címke nyomtató ugyanakkor erős is. Ami egyrészt azt jelenti, hogy a 6800 mAh-ás akkumulátorával igazán sokáig használható egyetlen töltéssel. Másrészt a készülék IP43 védelemmel is rendelkezik, vagyis igazán strapabíró és nehezebb körülmények között is megállja a helyét.
Ami pedig a funkciókat illeti, a Zebra ZQ630 vonalkód nyomtató igazán kiemelkedőnek számít. Mind USB-, mind Bluetooth-csatlakozást lehetővé tesz, így bármilyen tablettel, okostelefonnal vagy más külső eszközzel könnyen összeköthető.
A direkt terminál technológiát használó készülék csak hőérzékeny tekercset igényel, azaz festékszalagra egyáltalán nincs szükség a nyomtatáshoz. Mindez igazán költséghatékony üzemeltetést tesz lehetővé.

A Zebra ZQ630 etikett nyomtató főbb tulajdonságai

  • Egyszerű és könnyen használható tervezőszoftver, mellyel bármilyen dizájn, logó vagy szöveg pillanatok alatt megtervezhető.
  • Egy- és kétdimenziós vonalkód nyomtatására is alkalmas (például: EAN13, EAN8, CODE39, illetve Aztec, Codablock, PDF417, QR-kód).
  • A készülék USB-, NFC- és Bluetooth-csatlakozással is rendelkezik.
  • Maximális felbontás: 203 dpi.
  • Kapacitás: maximum 1000 címke naponta.
  • Könnyű és egyértelmű kezelhetőség, áttekinthető kijelző.

A Zebra etikett nyomtatókkal biztosra mehet

Az amerikai Zebra az egyik legkeresettebb márka a piacon. Az 1969-ben alapított vállalat a címkenyomtatás minden szegmensében képviselteti magát, így természetesen ipari és asztali printereket is gyártanak.
A Zebra mindig is az innovációról volt híres: napjainkig több mint 5000 szabadalmat jegyeztettek be. Aligha véletlen tehát, hogy jelenleg 54 országban vannak jelen, és világszerte mintegy 9000 embert alkalmaznak.
A Zebra etikett nyomtatók lényegében mindenhol megbirkóznak a feladatokkal: a kereskedelemben, a logisztikában, az iparban, az egészségügyben és még sorolhatnánk.

Webáruházunkban kiemelkedő Zebra etikettnyomtató kínálattal rendelkezünk, érdemes tehát szétnéznie nálunk. Amennyiben pedig segítségre lenne szüksége a döntéshez, keressen minket elérhetőségeinken!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Címkenyomtató