Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tekercses öntapadó etikett címke

Közép-Európa egyik legnagyobb tekercses etikett címke kínálatából válogathat! Hatalmas méret- és alapanyagválaszték áll rendelkezésre, melyet másnapra az ország bármelyik pontjára kiszállítunk! Webáruházunkban az egyszerű direkt termál és normál papír etikettől kezdve, a műanyag (PE, PP, PVC, PET) és speciális (fém, textil, karton) öntapadó címkékig minden megtalálható.

Vásároljon vonalkódtechnikai eszközt és kellékanyagot azoktól, akik a legjobban ismerik!

Etikett címke beszállító kiválasztásánál a legfontosabb szempontok az állandó kiváló minőség, gyors szállítási határidő és folyamatos alapanyag ellátás, valamint a kedvező ár.

Webáruházunkban minden felhasználásra tudunk megfelelő alapanyagú és ragasztójú etikett címkét biztosítani, legyen szó bármilyen speciális feladatról! Bizonyos alkalmazások megkövetelik a címke és ragasztó tesztelését felhasználási környezetben, melyhez minden esetben alapanyag mintát biztosítunk. Kollégáink szakmai felkészültségére nagy hangsúlyt helyezünk, így a legmegfelelőbb címke kiválasztásában szívesen állnak rendelkezésére!

Amiért megéri a minket választani kellékanyag beszállítónak

  • közép-európa egyik legnagyobb tekercses címke raktárkészletéből válogathat
  • átlagosan 90-100 millió darab címke érhető el, másnapi kiszállítással
  • on-line figyelemmel kísérhető oldalunkon címke kínálatunk
  • amennyiben a címkét és a festékszalagot is tőlünk vásárolja párban, garanciát vállalunk a nyomtatás minőségére
  • több ezer kivágó szerszámból válogathat, így akár a stancszerzám elkészítésének költsége megspórólható
  • bizonyos etikett címkéket lézer stanccal gyártunk, így a szerszám költség megspórolható
  • kisebb mennyiségű tekercses etikett címkéket digitális technológival gyártjuk, így a klisé gyártás költsége elhagyható
  • egyedi címke elképzeléseit is megvalósítjuk, tervezéstől a gyártásig
  • speciális igények esetén mintát küldünk az alapanyagokból
  • nem szabunk minimum korlátot a rendeléseknek, az egyedi igényeket is kielégítjük

Kérjen ajánlatot szakértő kollégánktól!

Etikett címke szakértő

Gyakori kérdések etikett címkével kapcsolatban

Mire használható az etikett címke?

A legelső ragasztható etikett címkék (más néven matrica, vignetta, stb.) az 1800-as években készültek. Az igazi áttörés 1988 után következett be, amikor megjelentek az első elektronikus tekercses címke nyomtatók, melynek köszönhetően a legtöbb ipariágban már alapvető kelléknek számít az etikett címke. Öntapadó etikett címkét használnak árucikkek, termékek, paletták, raklapok, raktári helykódok, stb. jelölésére – mellyel alacsony költségek mellett gyorsítják a azonosítást és a a felhasználók tájékoztatását.

Milyen felületre ragaszható etikett címke?

A folyamatos technológiai fejlődésnek köszönhetően szinte nincsen olyan felhasználás/felület, amire ne tudnánk öntapadó etikett címkét ajánlani. Közel 20 éves tapasztalatunk alapján ügyfeleink döntő többségének normál papír, direkt termál vagy műanyag etikett címkére van szüksége, de nem ijedünk meg, ha speciális a felhasználási igény van (pl. 200-300 C°-os hőmérséklet, rozsdás felület, vegyszer, laboratóriumi használat, stb.). A felület és felhasználási körülmények meghatározása után minta etikett címkét küldünk, így kizárva az esetleges problémákat.

Milyen ragasztó típusok közül választhatok?

Általánosában elmondható, hogy már a normál ragasztóval gyártott etikett címkék is kielégítik az ügyfelek igényeit (Címke működési hőmérséklet: -20°C és 80°C között, Címke felragasztási hőmérséklet: 0°C), de speciális igényekre speciális alapanyag-ragasztó kombinációt ajánlunk, pl.: hűtőházi címke, biztonsági címke, visszaszedhető címke, többször visszaszedhető címke, magas hőfokot tűrő címke, stb. 

Milyen címke típusok közül választhatok?

Három fő típust különböztetünk meg az etikett címkék között. A direkt termál eljárással (festékszalag nélkül) nyomtatható hőérzékeny címkét száraz/normál hőmérsékleti körülmények között ajánljuk, gyorsan forgó termékekhez. A papír etikett címkét termál-transzfer eljárással szükséges nyomtatni, melyhez már festékszalag szükséges, azonban ez a típus már ellenáll a súrlódásnak és a tűző napsütésnek is, sőt az információkat több éven keresztül is megőrzik. A műanyag (PE, PP, PET) etikett címkéket különleges vagy szélsőséges igénybevételre ajánljuk, melyek tartósak és ellenállnak még a kültéri környezeti hatásoknak is.

Milyen méretű etikett címkét választhatok?

Közép-Európa egyik legnagyobb tekercses címke raktárkészletével rendelkezünk, melyet másnapra szállítunk. Papír, direkt termál és műanyag alapanyagú etikett címkéből több száz féle mérettel rendelkezünk, átlagosan 90-100 millió címke található raktárunkban.
Ha mégsem talál megfelelő méretű öntapadó etikett címkét, abban az esetben több ezer méretű kivágó szerszámmal (másnéven stanca) rendelkezünk, de igény esetén bármilyen méretű/formájú címke gyártását tudjuk vállalni normál vagy lézer stancolással.

Ha egyedi méretű etikett címkére van szükségem, milyen adatokat szükséges megadnom?

-    etikett címke szélességét és magasságát
-    nyomatlan, vagy előnyomott etikett címke az igény
-    felhasználási igény, pl.: visszaszedhető, biztonsági, hűtőházi
-    milyen alapanyagra van szüksége, pl.: papír, direkt termál, műanyag, textil
-    szükséges-e bármi extra, pl.: perforáció, black-mark, vezérlő lyuk
-    címketekercs külső és belső átmérője, vagy a címkenyomtató típusát
-    mennyi etikett címkére van szüksége, ez rendszeres vagy egyszeri gyártás

Hogy tudok saját címke tervet készíteni?

Az általunk forgalmazott tekercses címkenyomtatókhoz ingyenesen biztosítunk címke tervező szoftvert, amivel pillanatok alatt elkészíthető a saját terv. Az ingyenes címke tervező szoftverek használata egyszerűen elsajátítható, grafikus felülető és az alap funkciókat biztosítják a felhasználók számára (szöveg, vonal, grafika, vonalkód, stb.), ami jellemzően kielégítik ügyfeleink igényeit. Speciális igény esetén (pl. adatbázis nyomtatás, RFID kódolás, stb.) esetén azonban nagyobb tudású fizetős szoftver vásárlása szükséges, ezekből is tud webáruházunkban tallózni, de igény esetén értékesítőink segítenek a választásban.

Mire van szükségem etikett címke nyomtatáshoz?

Az igényeinek megfelelő etikett címke elkészítéséhez három fő dologra lesz szüksége: megbízható és megfelelő terhelhetőségű tekercses címkenyomtatóra, ehhez egy megfelelő tudású címke tervező szoftverre és kiváló minőségű kellékanyagra (címke, festékszalag) hiszen ez jelentős mértékben befolyásolja a nyomtató élettartamát.

Hogyan szükséges az etikett címkét tárolni?

Általánosságban elmondható, hogy az általunk küldött csomagolásban célszerű a tekercses etikett címkék tárolása, tűző napfénytől és fűtőtesttől védett helyen 0 C° és +40 C° hőmérsékleten, 20 - 80% páratartalom között.

Nem szeretnék címke tervezéssel, nyomtatással bajlódni. Van bérnyomtatásra lehetőség?

Természetesen! Etikett címke bérnyomtatási szolgáltatásunkat olyan vállalkozásoknak ajánljuk, akik nem rendelkeznek címkenyomtatóval, nem szeretnének bajlódni a készülék üzemeltetésével és a kellékanyag (címke, festékszalag) raktározásával/beszerzésével, vagy egyszerűen csak szezonális jelleggel van szüksége rá. Egyedülálló gépparkunkkal minden igényt ki tudunk elégíteni az egyszerű vonalkódos címkétől egészen a színes etikettekig! Megtervezzük, legyártjuk és