Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Amit a Tezeko etikett címke gyártóról tudni érdemes

A Tezeko előnyei

Az Európa több országában jelen lévő Tezeko-val biztosra mehetünk, hiszen a cégnél kiemelt figyelmet fordítanak a minőségre és a tartósságra. Mindezt az teszi lehetővé, hogy a cégnél folyamatosan az innovációra, vagyis az új utak és technikák felkutatására törekednek. Ez persze azt is jelenti, hogy mind a gyártás, mind az alapanyagok terén állandó újításokkal rukkolnak elő.
A gyártás során is csakis a legjobb minőséggel érik be, miközben az elérhető legkiválóbb szakemberek segítik a Tezeko munkáját. Ennek köszönhetően a vállalat a tekercses etikett címkék és más termékek esetében is prémium minőséggel képes ellátni a lakossági és ipari ügyfeleket egyaránt.

Íves öntapadó etikett címkék a Tezeko-tól

A Tezeko termékpaletta egyik zászlóshajójának kétségkívül az A4-es méretben elérhető öntapadó etikett címkék számítanak. Ezek a matt papírból készülő termékek számos helyzetben és felhasználási mód során megállják a helyüket, miközben magas nyomtatási minőséget garantálnak. A Tezeko öntapadó etikett címkék tapadásával sem lesz probléma, és akár kültéren is használhatók, hiszen széles hőmérsékleti tartománynak képesek ellenállni.

Tezeko műanyag etikett címke

A webshopunkban is elérhető Tezeko műanyag etikett címke a széleskörűen használható 20x10 mm-es méretet képviseli. A tekercsenként 10000 címkét tartalmazó termék igazán költséghatékony, a használatához ugyanakkor RESIN festékszalag szükséges.
A műanyag címkék azért számítanak kiemelten népszerűnek, mert szélsőséges körülményekkel is megbirkóznak. Mindez igazán hasznos az iparban, ugyanakkor egy szabadtéri stand esetében sem elhanyagolható tényező.
A Tezeko műanyag címke remek választás egyebek mellett vonalkódhoz vagy termékleíráshoz. Annál is inkább, hiszen ez a címke kompatibilis az olyan népszerű címkenyomtatókkal, mint a Samsung, a Zebra vagy az Eltron.

Milyen egyéb Tezeko termékek léteznek?

A Tezeko persze nem csak etikett címkék terén számít a piac fontos szereplőjének. Festékszalagjaik épp olyan első osztályú színvonalat képviselnek, mint maguk a címkék. A kínálat ezen a téren is kiemelkedő, hiszen wax, wax-resin és resin szalagon egyaránt elérhetők a gyártó forgalmazásában. A Tezeko ezen termékek fejlesztésekor még arra is ügyel, hogy a szalag védje a nyomtatófejet, ami hosszabb élettartamot biztosít a berendezésnek.
A Tezeko festékszalagok a legtöbb ismert nyomtatóval kompatibilisek, így mindenképp érdemes tenni velük egy próbát. Ahogy a Tezeko által gyártott vonalkód olvasókkal is, melyek jelentősen megkönnyítik az etikett címkék olvasását.

Keressen minket, ha kérdése van!

Akár a Tezeko, akár az etikett címkék kapcsán szeretne bővebb információhoz jutni, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Szakértőink örömmel állnak a rendelkezésére, és segítenek megtalálni az Ön cégéhez legjobban illő megoldást.

Etikett címkével kapcsolatos kérdése van?
Hívjon most! Szakértő kollégáink készséggel segítenek!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Etikett címke