Barion Pixel

A törékeny címke jelentősége

A törékeny címke jellegzetességei

MInden csomag esetében fontos a megfelelő csomagolás, a törékeny termékek esetében pedig még fokozottabb figyelemre van szükség. Elég egy rossz mozdulat és az értékes termék darabjaira hullik szét, nem kis kárt okozva. Ennek megelőzésére jöhet jól a nálunk, a cimke-nyomtato.hu-nál kapható törékeny címke a Tezeko-tól, ami piros színével azonnal felkelti a figyelmet. A 100x60 mm-es mérettel rendelkező csomagjelölő etikett címke alapanyaga papír, alakja négyzetes. 

Könnyen felragasztható, jól látható, biztosan tapad, így ha Ön webshopot üzemeltet, azonnali segítséget kap általa a törékeny termékek jelölésére. A webshopok számára alapvetően is kritikus problémakört jelent, hogy a megrendelt termékek biztonságosan és sértetlenül érkezzenek meg a megrendelőhöz. A pontos, sérülésmentes teljesítés ugyanis az adott cég megbízhatóságát is növeli, ami később a megrendelések számában is megmutatkozik. 

A csomagjelölő törékeny címke esztétikus és biztonságos megoldást jelent 

A csomagok és a termékek biztonságos jelölésére olyan tekercses etikett címke kell, ami azonnal a termék törékenységére tereli a figyelmet. Annak ellenére, hogy ezen áruk sértetlenségét a szállítást végző futárszolgálat garantálja, a törékeny címke alkalmazásával a webshop üzemeltetője azonnali segítséget nyújthat a futárnak. Így az rögtön tudni fogja, hogy a csomagot különös óvatossággal kell kezelni, hiszen Ő sem szeretne kárt okozni.

A gyártó még arról is gondoskodott ezen törékeny címkék kialakításánál, hogy azoknak könnyű legyen a kezelhetősége és megbízható a tapadása. A szállítás/tárolás folyamán a tapadásuk ugyanis garantált: a kartondobozok felületén -20°C - +80°C hőmérsékleti tartományban nem lesz gondja azzal, hogy a ragasztás tartósságát ellenőrizze.

A törékeny címke a csomagolás szerves része

Egy-egy terméktípus csomagolásának a kiválasztásakor sok paramétert figyelembe kell venni: ilyen a csomagolandó tárgy mérete, alakja, anyaga, tárolási feltételei, sérülékenysége. Az sem mellékes, hogy milyen szállítóeszközzel juttatják célba - illetve hány helyen kerül átrakásra. Minél több az átpakolás száma, annál jobban nő annak az esélye, hogy a csomagot “baleset” éri.

Amennyiben a termék törékeny, célszerű ezt a tényt minél hamarabb tudatni a szállításban résztvevőkkel. Az áruvédelmi jelölő etikett címkével ellátott csomagokra ugyanis mindenki jobban figyel. 

Sok olyan áruvédelmi etikett címke van, ami arra hívja fel a figyelmet, miként kell a dobozt tárolni ahhoz, hogy a sérüléseket kivédhessük. A törékeny címkén található ábra (pohár, felfelé mutató nyilak) biztosíthatják, hogy akárhová is kerül egy csomag, ott egyértelmű legyen a törékenysége. Sajnos ennek ellenére mégis megtörténhet a baj, és az óvatosság mellett is leeshet, és megsérülhet a csomag. De gondoljon bele: mi történt volna akkor, ha eleve senki sem figyelt volna rá!

A törékeny címke előnyei

A törékeny címke előnyei a következők:

  • Feltűnő - a színe, a mérete, az alakja, a grafikája
  • Figyelemfelkeltő
  • Esztétikus
  • Azonnal alkalmazható
  • Biztosan tapad

Ha több információt szeretne szerezni a törékeny címke használatáról, vagy egyedi igényei lennének, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Szakértő munkatársaink segítenek mindenben! Ne bízza a véletlenre törékeny termékei sorsát!

Vonalkód nyomtatóval vagy etikett címkével kapcsolatos kérdése van?
Hívjon most! Szakértő kollégáink készséggel segítenek!