Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ügyféltámogatás

Sok múlik a megfelelő etikett címke kiválasztásán!

Sok múlik a megfelelő etikett címke kiválasztásán!

Ha úgy dönt, hogy az etikett címke nyomtatását házon belül oldaná meg, máris nagy lépést tett a költséghatékony működés irányába. Ahhoz azonban, hogy a címkenyomtatás valóban megtérüljön, mindenképp megfelelő címkenyomtató készülékre és kellékanyagokra lesz szükség. Blogbejegyzésünkben azokat a szempontokat vesszük sorra, amiket a tökéletes etikett címke kiválasztásához fel kell tennie magának!
Amit az ékszercímkéről tudni érdemes

Amit az ékszercímkéről tudni érdemes

Egy apró karkötő, gyűrű vagy egy vékony nyaklánc címkézése a hagyományos megoldásokkal aligha lehetséges. Szerencsére napjainkban már kifejezetten ezekhez tervezett, úgynevezett ékszercímke is elérhető a boltok polcain és persze webáruházunkban is. Ezek a speciális termékek könnyedén, egy fül segítségével bármilyen ékszerre felhelyezhetők.
Mi szükséges a profi címkenyomtatáshoz?

Mi szükséges a profi címkenyomtatáshoz?

Saját kézbe venni a címkenyomtatást kétségkívül költséghatékony választás, ami hosszú távon jó befektetésnek bizonyul. Ahhoz azonban, hogy cége a megszokott minőséget élvezhesse az etikett címkék terén, első osztályú címkenyomtató készülékre, kiegészítőkre és szoftverekre lesz szüksége. Aktuális blogbejegyzésünkben ebben segítünk Önnek.
Amit a vonalkód felépítéséről tudni érdemes

Amit a vonalkód felépítéséről tudni érdemes

Amikor beállunk a boltban a kasszához, és hallgatjuk a vonalkód-leolvasó pittyegését, talán fel sem merül bennünk, hogy pontosan milyen technika áll emögött. A vonalkód felépítése természetesen lényegesen összetettebb annál, mint hogy fekete és fehér csíkok váltogatják egymást. Hogyan készül a vonalkód, és milyen információkat tartalmaz? Aktuális blogposztunkból kiderül!