Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Viszonteladói tájékoztató

A Webmaxx Stúdió Kft. feltett szándéka, hogy védje viszonteladó partnerei értékeit, érdekeit nem valós viszonteladó jelöltekkel szemben. Amennyiben cége viszonteladói partnerré szeretne válni, a weblaponkon történő regisztráción kívül viszonteladói szerződés megkötése is szükséges. A Viszonteladók részére biztosított kedvezőbb ár miatt csak korlátozott mértékben tudnakk szakértőink térítés nékül szakmai támogatást biztosítani.

A regisztráció és adatbekérő kitöltése előtt kérjük ismerje meg a státusszal kapcsolatos követelményeinket, valamint olvassa át a minta szerződést.

Viszonteladói státuszhoz az alábbi tevékenységi köröket fogadjuk el

  • Számítógép, periféria, szoftver kis- és nagykereskedelme
  • Webáruház, csomagküldő, internetes kereskedelem
  • Irodagép kölcsönzése
  • Szoftver kiadás, fejlesztés
  • Újság-, papíráru-kiskereskedelem

Viszonteladói szerződéshez szükséges dokumentumok

  • Cégkivonat vagy EV igazolvány
  • Aláírási címpéldány (kivéve EV esetén)

Viszonteladói szerződés sablon

Az alábbi linkre kattintva elérhető a minta viszonteladói szerződés.
Kérjük figyelmesen tanulmányozza át a szerződést a regisztráció előtt. A viszonteladói szerződésben módosításra nincsen lehetőség, így annak elolvasása és elfogadása esetén kezdje meg a regisztrációt!

Viszonteladói szerződés megkötésének folyamata

Az oldalunkon található adatbekérő kitöltése és a szükséges dokumentumok feltöltése után igényét rögzítjük, majd az adatok ellenőrzését követően (általában 1-2 munkanap) a megadott e-mail címre kiküldjük a véglegesített Viszonteladói szerződést.

Kérjük, hogy az űrlapot értelemszerűen töltse ki, ügyelve a pontos adatokra, mert a téves adat a szerződés érvénytelenítését eredményezheti. Amennyiben a benyújtott dokumentumok alapján minden megfelelő, abban az esetben a viszonteladói státusz jóváhagyásra kerül!

A Webmaxx Stúdió Kft. fenntartja a jogot, hogy a beküldött dokumentumok és céges adatok ellenőrzését követően a viszonteladói státusz igényt elutasíthatja!

Viszonteladói státusz felülviszgálata, meghosszabbítása, törlése

A szerződés évfordulójánál felülvizsgáljuk a megelőző 12 hónap vásárlásait: gyakoriság, mennyiség, érték. A viszonteladói státusz megtartásához rendszeres (min. 4 alkalom/év) és legalább nettó 1.000.000 Ft-os vásárlás szükséges. A feltételek teljesítése esetén a státuszt újabb 1 évre meghosszabbítjuk, nem teljesítés esetén viszonteladói kategóriából a partner törlésre kerül.

Fizetési lehetőségek

Rendszeres készpénzes és előre utalásos vásárlás után lehetséges igényelni az utólagos fizetést. Erre azon partnereinknek adunk lehetőséget, akik legalább fél éve nettó 500.000 Ft feletti értékben vásárolnak. Az utalásos fizetési igénylést követően pénzügyünk meghatároz egy hitelkeretet (credit limit) valamint egy utalási időt.