Barion Pixel

Bixolon SPP-R310 blokknyomtató

Bixolon
91.900 Ft + ÁFA ( 116.713 Ft )

Bixolon SPP-R310 mobil blokk és számlanyomtató, USB + Bluetooth (A csomag tartalma: nyomtató, akkumulátor, hálózati töltő, övcsipesz, teszt papírszalag)

Cikkszám: SPP-R310IK
Elérhetőség: Megszűnt
91.900 Ft + ÁFA ( 116.713 Ft )
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

A Bixolon SPP-R310 blokknyomtató adatlap (modell: SPP-R310IK)

A Bixolon SPP-R310 blokknyomtató a gyártó több évtizedes tapasztalatának és fejlesztéseinek köszönhetően kiváló és kompromisszummentes megoldást biztosít felhasználójának. A Bixolon SPP-R310 blokknyomtató intelligens megoldást biztosít, használatával a számlázási folyamatok gyorsíthatóak és egyszerűsíthetőek. A készülék kiemelkedő minősége mellett a gyártóra jellemző megbízhatóság és alacsony szerviz igény jellemzi a terméket. A Bixolon SPP-R310 blokknyomtató könnyen megfizethető, hamar megtérülő beruházást jelentenek vendéglátóipari, kereskedelmi, irodai és hivatali felhasználásnál egyaránt.

Direkt termál blokknyomtatási technológia

A Bixolon SPP-R310 blokknyomtató használatával egy szempillantás alatt készíthet számlát/bizonylatot, mely igény szerint tartalmazhat szöveget, vonalkódot és logót/grafikát is. A direkt termál blokknyomtatási technológia előnye, hogy a használathoz csak hőérzékeny számlapapírra van szükség (festékszalagot nem szükséges), így költséghatékony! A SPP-R310IK cikkszámú hordozható blokknyomtatóban a hőpapír pillanatok alatt cserélhető, ami garantálja, hogy ne álljon sokáig a munka.

Blokknyomtatás kis költséggel, nagy tempóban!

A strapabíró, csendes és innovatív kialakítás révén a Bixolon SPP-R310 blokknyomtató a legkülönfélébb felhasználási területeken (étterem, áruház, bolt, konyha, iroda, kereskedelem, logisztika, gyártás) is kiválóan megállja a helyét. A Bixolon SPP-R310 blokknyomtató kompakt méretének köszönhetően kis helyigénnyel rendelkezik, így az egész napos hordozása/viselése sem megterhelő. A SPP-R310IK cikkszámú Bixolon SPP-R310 blokknyomtató használat közben nem zavarja a környezetében tartózkodókat, ugyanis szinte teljesen észrevehetetlenül és csendben nyomtatja a bizonylatokat. 

Egyszerűen telepítés, magasfokú kompatibilitás

A SPP-R310IK cikkszámú hordozható blokknyomtatón vezeték nélküli interfészek segítségével könnyedén illeszthető meglévő pénztári/számítógépes rendszerekbe. A Bixolon SPP-R310 blokknyomtató telepítése és üzemeltetése hasonlóan egyszerű, mint egy általános tintasugaras vagy lézer nyomtató. A SPP-R310IK cikkszámú mobil blokknyomtatón található interfészekről a „Paraméterek” menüpontban talál pontosabb információt, mert modellenként eltérő!

Bixolon SPP-R310 blokknyomtató tisztítása, karbantartása

Mint minden eszköznek a SPP-R310IK cikkszámú Bixolon SPP-R310 blokknyomtatónak is szüksége van rendszeres tisztításra és karbantartásra, mellyel elkerülhetőek az esetleges meghibásodások és növelhető a készülék élettartama is. A hordozható blokknyomtatás folyamata során a hőpapír tekercsből por rakódik a számlanyomtató alkatrészeire, ami akár a nyomtatófejre is tapadhat, ez pedig rontja a nyomatképet és a fej meghibásodásához vezethet. Áruházunk kínálatában a mobil blokknyomtatók nyomtatófejének tisztítására is talál speciális tisztító filcet, mellyel pillanatok alatt könnyedén eltávolítható az esetleges szennyeződés a nyomtatófejről.

Vásárlástól a blokknyomtatásig

A Bixolon SPP-R310 blokknyomtató dobozában az üzemeltetéshez minden szükséges kiegészítő megtalálható, így már csak hőpapír szalagot kell vásárolnia és indulhat is a blokknyomtatás! 20 éves tapasztalattal kizárólag a legjobb minőségű hőpapír szalagot szállítja ügyfelei részére, mely használata nagyban befolyásolja a Bixolon SPP-R310 blokknyomtató hibátlan működését és élettartamát.

A Bixolon SPP-R310 blokknyomtató főbb alkalmazási területei

  • POS pénztárgép rendszerek (számla, szállítólevél, átvételi bizonylat, blokk- és nyugta nyomtatás)
  • Vendéglátás, éttermi alkalmazások (rendelés, blokknyomtatás)
  • Logisztikai, szállítmányozási, disztribútori alkalmazás (szállítólevél, átvételi bizonylat nyomtatás)
     

Megbízhat bennünk! Ismerje meg vásárlóink véleményét!

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Bixolon SPP-R310 blokknyomtató vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Paraméterek

Modell SPP-R310
Nyomtatási mód Direkt termál
Felbontás 200 dpi
Termék kategória Blokknyomtatók
Kivitel Mobil, hordozható
Használható kellékanyag Direkt termál papír
max. Nyomtatási szélesség (mm) 72
max. Nyomtatási sebesség (mm/sec) 100
max. Tekercs külső átmérő (mm) 50 mm
Címke tekercs belső magátmérő (mm) 12 mm
Támogatott rendszer Android, iOS
Akkumulátor kapacitás 2850 mAh
IP védelem IP54
Interfész USB/Bluetooth
Méret 105 * 58 * 126 mm
Súly 0,37 kg
Garancia Blokknyomtatóra 1 év

Hasonló termékek

PolPOS MP80 blokknyomtató

Cikkszám: POLPOSMP80
10002 db
40.640 Ft + ÁFA (51.613 Ft)