Barion Pixel

Sato M10e címke nyomtató család

A népszerű japán gyártó újabb ipari címkenyomtatóval bővítette a portfólióját! A Sato M10e címkenyomtató kiváló választás nagy teljesítményigénnyel rendelkező ipari területekre. A készülék rendkívül strapabíró, alkalmas 24/7 üzemelésre. A Sato M10e címkenyomtató segítségével könnyedén elláthatóak a gyártói, ipari, szállítmányozási és logisztikai címkézési feladatok. 
Rendezés:

Sato M10e címkenyomtató

Sato M10e (TT) extra széles formátumú címkenyomtató, 305 dpi (Interfész nélkül! Opcionálisan választható: USB, Ethernet, Wi-Fi, RS232, RS485)
Gyártó: Sato
Cikkszám: WWM102002
Rendelhető

Sato M10e címkenyomtató

Sato M10e (DT) extra széles formátumú címkenyomtató, 305 dpi (Interfész nélkül! Opcionálisan választható: USB, Ethernet, Wi-Fi, RS232, RS485)
Gyártó: Sato
Cikkszám: WWM103002
Rendelhető

Kiemelkedő teljesítmény és hatékonyság

A Sato M10e címkenyomtató kiemelkedő nyomtatási szélességre képes. A maximálisan behelyezhető 300 mm széles tekercses etikettből 266 mm megnyomtatható. A készülék továbbá rendkívül gyors sebességgel készíti el az etikett címkéket, a címkenyomtató maximális nyomtatási sebessége 127 mm/sec. A Sato M10e címkenyomtató család tagjai között elérhető direkt termál és termál transzfer nyomtatási eljárással rendelkező modell is. 
A gyártó alapkiépítésben interfész nélkül szereli fel a nyomtatóit, amelyekhez opcionálisan választható USB, Ethernet, Wi-Fi, RS232 és RS485 csatlakozó.

Munkára tervezve

A Sato M10e címkenyomtató kontrasztdús, tiszta nyomatokat hoz létre, a nyomtatóba a nyomtatási módtól függően helyezhető hőpapír, papír, műanyag vagy textil alapanyagú etikett címke. A készülékkel bármilyen címketervet megnyomtathat, az etikettek tartalmazhat 1 és 2 dimenziós vonalkódot, logókat, grafikákat és leírásokat.

Címketervezés

A Sato M10e készülékhez magyar nyelvű NiceLabel címketervező szoftvert mellékelnek, amely segítségével könnyedén megtervezheti az elképzelt címkéket. A grafikus felületén egyszerű eligazodni, így kezdő felhasználók számára is kiváló. A nyomtatóhoz Windows drivert is mellékelnek, amellyel Windows Office és egyéb népszerű Office alkalmazások is kompatibilisek.