Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mini címke felcsévélő

Fonti
0 Ft + ÁFA ( 0 Ft )
Menny.:db
Mini tekercses címke felcsévélő, tekercs belső magátmérő: 40 mm, max. tekercs külső átmérő: 200 mm, max. szalagszélesség: 114 mm
Cikkszám: WM2
Elérhetőség: 5 db
Várható szállítás: 2021. október 26.
0 Ft + ÁFA ( 0 Ft )
Menny.:db

Leírás

Mini etikett címke felcsévélő bemutatása

A Mini címke csévélő a szalagosan előállított termékek felcsévélésére szolgál. Legotthonosabb a címkenyomtatás területén mozog, ha egy printerrel frissen legyártott öntapadó etikett címkéket kell feltekercselnie. A kis teljesítményű (asztali) és középkategóriához tartozó eszközöknél igen gyakori, hogy nem képesek a címkék önálló visszacsévélésére, így ilyen esetekben kitűnő szolgálatot tehet, de előállhat számos egyéb helyzet is, ami egy külső csévélő használatát indokolttá teszik.
Kompakt méretéből és teljesítményéből adódóan is inkább a kis és közepes kategóriával ajánlott párba állítani, de itt véget is érnek a kompromisszumok: az összes 40 mm-es belső cséveátmérőjű nyomtatóval (Zebra, Toshiba, Datamax, Sato, Godex, Honeywell, Intermec, stb.) effektíven üzemeltethető!

Kezelése igen egyszerű, automatikusan üzemel, így emberi felügyeletet nem igényel. A WM2 címke csévélő a kinyomott szalagot folyamatosan tekercseli, a hordozószalag mozgását is figyelemmel kíséri, és ha a nyomtató kikapcsol, akkor a csévélő is leállítja a motort. Ha a printer ismét továbbítja a kinyomtatott címkéket, a csévélés is újra elindul. Az érzékelő kar a szalagfeszességet is méri, laza szalag esetén elkezd tekercselni, kevésbé laza hordozónál pedig szünetel a hajtás, így az átmérőváltozásokból és különböző nyomtatási sebességfokozatokból adódó sebességkülönbségekhez is alkalmazkodni tud. Az érzékelő kar optikai szenzorokkal jelez az elektromotornak, így a mechanikai kontaktusból adódó problémáknak is elejét veszi, a felületek beégése, oxidációja miatti leállások kizártak.
A masszív fémszerkezet és az időtálló elektronika a gyakorlatban is remekül bevált már! A vásárló a WM2 Minivel egy olyan eszközt kap, mely csekély meghibásodási rátát, hosszú élettartamot és konstans teljesítményt tud felmutatni.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

Paraméterek

Sebesség (rpm) 60
Csévélés iránya Felcsévélő
max. szalagszélesség 114 mm
Termék kategória Címkecsévélő
Kategória Asztali
max. Tekercs külső átmérő (mm) 200 mm
Tekercs belső magátmérő 40 mm
Méret 320x250x220 mm
Garancia Címkecsévélőre 1 év